KU Triac 40 Aero 550x90px

Vantaan Hiihtoseura panostaa palkkaamalla toiminnanjohtajan

Vantaan Hiihtoseuran vahva naisjoukkue omassa Suomen Cupissa Vantaalla viime talvena. Kuva: Touho Häkkinen

Vantaan Hiihtoseuran vahva naisjoukkue omassa Suomen Cupissa Vantaalla viime talvena. Kuva: Touho Häkkinen

Vantaan Hiihtoseura ry on palkannut Satu Kalajaisen, 53, päätoimiseksi toiminnanjohtajakseen.

Pitkän linjan VHS:läinenä Kalajainen on ollut seuran toiminnoissa mukana lähes 44 vuoden ajan ensin edustaen Vantaan Hiihtoseuran värejä kilpailijana, sittemmin osallistuen erilaisiin talkoo- ja luottamustehtäviin toimien mm. ensimmäisenä naispuheenjohtajana v. 1995-2000. Seuralla on ennestään päätoiminen päävalmentaja, Kalmer Tramm. Vantaan Hiihtoseura jalkauttaa Suomen Hiihtoliiton strategiaa 'Elinvoimaiset hiihtoseurat' esimerkillisellä tavalla.

– Vantaan Hiihtoseuran toiminta on niin laajaa ja kattavaa, että olemme johtokunnassa jo pitkään harkinneet päätoimisen toiminnanjohtajan pestaamista, summaa nykyinen puheenjohtaja Sanna Värttiö-Hasenson.

– Satu oli luonteva vaihtoehto monestakin syystä, ei vähiten pitkän seurakokemuksensa ansiosta. Sadun tehtävien pääpaino on myynnissä, toimintojen kehittämisessä ja tapahtumien organisoinnissa.

– Olen todella innoissani uudesta haasteesta. Kehittäminen on intohimoni ja meillä on uskomattoman paljon upeita asioita ja toimintoja, joiden päälle on hyvä rakentaa, sanailee tuore toiminnanjohtaja, Suomen Hiihtoliiton johtokunnan varajäsen sekä Kansainvälisen Hiihtoliiton (FIS) maastohiihdon lasten ja nuorten alakomitean puheenjohtaja.

– Kuka olisi arvannut 40 vuotta sitten, miten elämä kuljettaa kilpaladuilta kasvattiseuran toiminnanjohtajaksi! Yksi asia on varma; parempaa lapsuutta ja nuoruutta kuin sain kokea suksilla ympäri Suomen, en voi kuvitellakaan. Iso kiitos siitä vanhemmilleni ja tälle upealle seuralle. On myös ilahduttavaa nähdä, kuinka hiihto-olosuhteet ovat vuosikymmenien aikana Vantaalla kehittyneet hurjasti – lämmin kiitos Vantaan kaupungille.

Satu Kalajainen teki 25-vuotisen työuran British Airwaysin palveluksessa kansainvälisissä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Sittemmin hän on kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja opiskellut ohessa lyhytterapiaa sekä henkistä valmennusta.

Vantaan Hiihtoseuran pääkilpailu tulevalla kaudella on maastohiihdon Suomen Cupin osakilpailu tammikuun puolivälissä. Kisa järjestetään iltatapahtumina Hakunilan hiihtostadionilla. Muita kisoja ja tapahtumia talven mittaan tulee olemaan parikymmentä.

Lue myös: [+] Hennariikka Rahkola ilahduttavan hyvässä tilanteessa talven lähestyessä: "Todella hyvä kesä on ollut"Hennariikka Rahkola ilahduttavan hyvässä tilanteessa talven lähestyessä: "Todella hyvä kesä on ollut"

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri