KU Triac 40 Aero 550x90px

Visma Ski Classics kutsuu suomalaisia hiihtotapahtumia mukaan Challengers-tapahtumien joukkoon

Visma Ski Classics kutsuu suomalaisia hiihtotapahtumia  Challengers-tapahtumien joukkoon. Kuva: Visma Ski Classics /Magnus Östh

Visma Ski Classics kutsuu suomalaisia hiihtotapahtumia Challengers-tapahtumien joukkoon. Kuva: Visma Ski Classics /Magnus Östh

Visma Ski Classics kutsuu suomalaisia hiihtotapahtumia mukaan Challengers-tapahtumien joukkoon. Challengers-tapahtuman status tuo tapahtumalle kansainvälistä näkyvyttä ja tekee tapahtumasta kiinnostavamman myös ammattitallien hiihtäjille.

Visma Ski Classics on johtava pitkien hiihtotapahtumien brändi maailmassa. Visma Ski Classics Pro Tour on kansainvälinen pitkien hiihtojen mestaruussarja. Se on rajoitettu 13 tapahtumaan vuodessa ja sillä on suuret vaatimukset tapahtumien TV-tuotannolle. Vuonna 2019 lanseerattu Visma Ski Classics Challengers -sarja antaa kaikille tapahtumille mahdollisuuden olla osa Visma Ski Classics -perhettä. Ammattitallien hiihtäjillä on intressi osallistua Challengers-tapahtumiin, sillä niistä saa Pro Tour -pisteitä.

Challengers-tapahtumien on mahdollista nousta Pro Tour -tapahtumien joukkoon. Kuuluminen Challengers-sarjaan takaa tapahtumille näkyvyyden Visma Ski Classics -markkinointikanavissa ja lisää tapahtumien kansainvälistä tunnettavuutta.

Tapahtumien markkinointi

Kaikki Challengers-tapahtumat esitellään www.vismaskiclassics.com-sivustolla. Tapahtumien mahdolliset suorat striimit tai koostelähetykset julkaistaan tai jaetaan Visma Ski Classics -kanavissa. Visma Ski Classics -sisältöpäälliköt julkaisevat uutisia ja tietoja Challengers-tapahtumista.

Tulokset

Challengers-tapahtumat lähettävät live-tulokset rajapinnan kautta Visma Ski Classics -tietokantaan, jolloin tulokset näkyvät vismaskiclassics.com-sivuston Live Centerissä.

Ski Classics Ranki

Challengers-tapahtumien tulokset lasketaan mukaan Ski Classics -rankiin. Sijoitus vaikuttaa hiihtäjien lähtöpaikkaan Pro Tour -tapahtumissa ja kertoo urheilijoiden vertailukelpoisen tason. Rankijärjestelmä on avoin kaiken tasoisille urheilijoille, myös kuntohiihtäjille. Jokainen hiihtäjä voi luoda järjestelmään tilin ja kirjautua sisään MyPages-sivulle tarkastellakseen Ski Classics -rankin sijoitustaan, tapahtumien tuloksia, kerätäkseen digitaalisia andiomerkkejä, diplomeja ja vertaillakseen rankisijoitustaan ystäviensä kanssa.

Kilpailut

Pro Team -urheilijat voivat laskea parhaan Challengers-tapahtuman tuloksensa mukaan Pro Tour -pisteisiin. Challenger -tapahtumista voi tulevaisuudessa muodostua paikallisia sarjoja.

Matka ja hiihtotekniikka

Challengers-tapahtumien vähimmäismatka on 30 kilometriä, ja se voi muodostua useammasta lenkistä tai pisteestä toiseen hiihdettävästä reitistäö. Kilpailu voidaan käydä perinteisellä tai vapaalla hiihtotavalla ja myös rullahiihtäen.

Säännöt ja määräykset

Erillinen asiakirja nimeltä “Visma Ski Classics Challengers Rules and Regulations” antaa ohjeita tapahtumien järjestämiseen ja sitä päivitetään aina ennen uutta kautta. Challengers-kausi alkaa 1. toukokuuta ja päättyy 2 viikkoa ennen Visma Ski Classics Pro Tour -sarjan finaalia.

Lisenssimaksu

Challenger -tapahtumaksi pääseminen ei maksa mitää. Tapahtumat allekirjoittavat lisenssisopimuksen.

Lisätiedot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemukset:
Tulevan talven osalta hakemukset on jätettävä 31. lokakuuta mennessä. Hakemus on mahdollista jättää tämän jälkeenkin, mutta tällöin hakemus kohdistuu kaudella 2021/2022.
https://vismaskiclassics.com/challenger-events-registration/

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri