KU Swix Pro 550x90px

Hiihtoliiton tilinpäätös reilusti ylijäämäinen

Kuvituskuva: Kuva: NordicFocus

Kuvituskuva: Kuva: NordicFocus

Hiihtoliiton tilikausi päättyi toukokuussa 390 000 euron ylijäämäiseen tulokseen. Tulos on linjassa Hiihtoliiton pitkäaikaisen taloussuunnitelman kanssa. Hiihtoliiton taseessa oleva pääoman miinus on pienentynyt kolmen tilikauden aikana 1,1 miljoonalla eurolla.

– Olemme kolmen viime tilikauden aikana kyenneet tasapainoittamaan talouttamme onnistuneesti. Olemme onnistuneet pitämään tuottotason hyvänä ja noudattamaan tiukkaa kulukuria. Olen tästä yhteisestä saavutuksestamme nöyrästi iloinen ja kiitollinen myös yhteistyökumppaneillemme. Toimintamme jatkuvuuden kannalta tämä on ollut välttämätöntä. Samaan aikaan urheilijoidemme valmentautumiselle on kyetty turvaamaan kilpailukykyiset resurssit, toteaa Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi Hiihtoliiton tiedotteessa..

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen esitteli perjantaina liittovaltuuston kokouksessa strategiaan pohjautuvaa toimintasuunnitelmaa kaudelle 2020-2021. Hiihtoliiton strategiset painopisteet menestyvä huippu-urheilu, elinvoimainen seuratoiminta ja vetovoimaiset lumilajit, ohjaavat liiton toimintaa vahvasti jatkossakin. Tuleva kausi tulee vaatimaan koko urheiluyhteisöltä myös ennakointia ja reagointia muuttuviin tilanteisiin.

– Hiihtoliiton viime kilpailukausi oli moninainen ja koronan vaikutus on ollut huomattava. Olemme onnistuneet sekä urheilun että talouden toiminnoissa hyvin. Kiitos tästä kuuluu koko lumilajiperheelle, erityisesti urheilijoille ja valmentajille. Tuleva kausi on alkamassa ja kysymysmerkkejä on runsaasti vielä ilmassa. Starttaamme kauteen ennakoiden ja reagoiden muuttuviin tilanteisiin. Mahdollistamme urheilijoillemme ja kilpailujärjestäjille mahdollisimman hyvän toimintakentän terveysturvallisuutta vaarantamatta, kommentoi Hämäläinen.

–Hiihtoliiton strategiset painopisteet ovat toiminnan kivijalat eteenpäin. Kaikki painopisteet linkittyvät toisiinsa ja kaikilla sektoreilla on töitä tiedossa. Tähän työhön tarvitsemme kaikkia: urheilijoita, valmentajia, vapaaehtoisia, vanhempia, liikunnan aluejärjestöjä ja seuroja, päättää Hämäläinen.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit