KU Swix Pro 550x90px

Jari-Pekka Jouppi Hiihtoliiton kaupalliseksi johtajaksi

Jari-Pekka Jouppi Hiihtoliiton kaupalliseksi johtajaksi. Kuvituskuva. Kuva: NordicFocsu

Jari-Pekka Jouppi Hiihtoliiton kaupalliseksi johtajaksi. Kuvituskuva. Kuva: NordicFocsu

Hiihtoliiton, sen joukkueiden ja muiden tuotteiden kumppanuusmyynnistä vastaa tulevaisuudessa myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Jari-Pekka Jouppi. Jouppi siirtyy SHL:n kaupalliseen yhtiöön, Nordic Ski Finland Oy:öön, Markkinointiosakeyhtiö i2:n myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä.

Jari-Pekka Jouppi on työurallaan kulkenut urheilun johtotehtävistä kohti myynnin, viestinnän ja markkinointiviestinnän työkenttiä. Käytännön myyntityöstä sekä myynnin johtamisesta on yli 20 vuoden kokemus, josta viimeisin Markkinointiosakeyhtiö i2:n palveluksessa vuodesta 2015. Joupin osaaminen on huomioitu myös kansainvälisesti; Jouppi on luennoinut Euroopassa tapahtumasponsoroinnista suurtapahtumien näkökulmasta.

Urheilun sponsorointiliiketoiminta ja myynninkonseptit ovat Joupille tuttuja. Laajaa lumilajien tuotevalikoimaa Jouppi katsoo mielenkiinnolla ja avoimin mielin.

– Hyppään innolla entistä tiiviimmin mukaan lumilajien maailmaan. Haluan olla rakentamassa uusia konsepteja ja niistä olemmekin jo keskustelleet lasten ja nuorten urheilun, kansan liikuttamisen sekä vastuullisuuden näkökulmista. Koen, että mahdollisuuksia on laajalti kaupallisen kokonaisuuden kehittämiseksi, sanoo Joupp Hiihtoliiton tiedotteessa.

Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja ja NSF:n hallituksen puheenjohtaja Markku Haapasalmi on erittäin tyytyväinen tuoreeseen rekrytointiin. Valinnassa painotettiin Hiihtoliiton strategisten kivijalkojen huippu-urheilun, seuratoiminnan sekä lumilajien vetovoiman kaupallisen kehittämisen ymmärtämystä.

– Jari-Pekka Jouppi edustaa uusiutuvaa ja tulevaisuuteen katsovaa, ajan hengessä olevaa kaupallista osaajaa. Jouppi on erinomainen tiimipelaaja, ja hänellä on vahva tuki niin operatiiviselta kuin luottamushenkilöstöltä, toteaa Haapasalmi, joka muistuttaa Joupin olevan monelle tuttu jo Helsinki Ski Weeks -kokonaisuuden myötä.

– Toivotamme JP Joupin tervetulleeksi rakentamaan uudenlaista Hiihtoliiton kaupallista toimintaa strategiamme kivijalkojen kautta, jatkaa Hiihtoliiton toiminnanjohtaja ja Nordic Ski Finlandin toimitusjohtaja Ismo Hämäläinen.

Jouppi aloittaa työnsä 16. marraskuuta.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit