KU Rollerski 550x90px

Jauhojärvi One Waylle

jauhojarvi 22012012introSami Jauhojärvi hiihtää jatkossa One Wayn suksilla.jauhojarvi 22012012introSami Jauhojärvi. Kuva: NordicFocusSuomalainen välinevalmistaja ONE WAY on solminut hiihtovälinesopimuksen Sami Jauhojärven kanssa.

Jauhojärvi kilpailee tulevalla kaudella One Wayn suksilla ja sauvoilla.

One Way on kehittänyt uuden malliston maailmancuptasolle. Sukset on suunniteltu Suomessa ja tuotetaan yhteistyössä Salomonin kanssa

Jauhojärvi hakee vaihdolla vaihtelua ja haluaa olla mukana myös suksien kehitystyössä.

- Tein päätöksen vaihtaa suksimerkkiä koska nyt oli viimeinen hetki saada jotain uutta hiihtouralleni. ONE WAY on aktiivinen ja uudistuksellinen suomalainen urheiluvälinevalmistaja, ja tuotekehittelyn takana ovat ammattitaitoiset ja osaavat ihmiset, joten uskon hyvään ja kehittävään yhteistyöhön, jossa voin olla mukana tuotekehittelyssä entistä enemmän. Hopeasomman pääyhteistyökumppanina One Wayn visiona on kehittää hiihtourheilua ja haluan esimerkilläni olla esikuva Suomen hiihtäville nuorille, kommentoi Jauhojärvi.

One Wayn suksipäällikkö Yann Vallet pitää Jauhojärveä loistavana urheilijana One Wayn kannalta.

- Sami ei ole ainostaan menestynyt hiihtäjä, vaan hän edustaa uutta sukupolvea, joka keskittyy tavoitteisiinsa, hänelle hiihto on intohimo ja hän on loistava esikuva Suomen nuorille hiitäjille, kommentoi Vallet.

One Way käyttää suksissaan Salomonin SNS sidejärjestelmää.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri