CHXL 550x90px webbanneri

Skigolta markkinoille uusi rullasuksi

rollerskiXC2012Takavuosien ruotsalaishuippu Christer Majbäck on tehnyt useita vuosia töitä Skigon rullasuksien kehittämiseksi ja tälle kesälle Skigo on tuonut perinteiselle uuden rullasuksen nimeltään Carbon 780 Classic.

rollerskiXC2012Skigo Carbon 780 Classic. Kuva: SkigoTakavuosien ruotsalaishuippu Christer Majbäck on tehnyt useita vuosia töitä Skigon rullasuksien kehittämiseksi ja tälle kesälle Skigo on tuonut perinteiselle uuden rullasuksen nimeltään Carbon 780 Classic.

Suksen runko on hiilikuitua, mikä takaa suksen keveyden ja hiilikuitu vaimentaa myös suksen tärinää huonommalla alustalla. Suksi on 5-6 senttimetriä (pituus noin 78 cm) kilpailijoiden malleja pitempi.

Suksesta on saatavilla kahta eri mallia. Skigo Carbon 780 Classic Soft on tarkoitettu alle 75 kiloisille ja Skigo Carbon 780 Classic Hard yli 75 kiloisille.

Testikokemuksen perusteella loistava suksi

Hevoskuuri pääsi testaamaan uutta suksea ensimmäisten joukossa ja ensikokemukset suksesta olivat erittäin positiiviset. Suksi rullasi tasaisesti ja vakaasti ilman tärinää huonommallakin asvaltilla. Pitemmän rungon myötä hiihdettävyys vuorotahdilla tuntui hyvältä. Kaiken kaikkiaan tuntuma suksella oli talvinen.

Skigo Carbon 780 Classic on valmistajan mukaan suunniteltu treenikäyttöön. Testissä suksi vaikutti kohtuullisen nopealta.

Suksia saa hyvin varustetuista urheiluliikkeistä ympäri Suomea. Lisätietoa saa Duell Bike-Center Oy:sta.

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri