KU Triac 40 Aero 550x90px

Skigo osittain ranskalaisomistukseen

CM110Ranskalainen Remi Goulignac on ostanut 40 prosentin osuuden ruotsalaisen voidemerkki Skigon takana olevasta Christer Majbäck AB nimisestä yrityksestä.

CM110Skigon CM110.Ranskalainen Remi Goulignac on ostanut 40 prosentin osuuden ruotsalaisen voidemerkki Skigon takana olevasta Christer Majbäck AB nimisestä yrityksestä.

Takavuosien ruotsalaishuippu Christer Majbäck on omistanut aiemmin yrityksen kokonaan itse, mutta nyt toiminnalle haetaan vauhtia osittain ulkopuolisella omistuksella.

Ranskalainen Remi Goulignac omistaa leipomoyhtiö United Bakeriesin, jonka hiihtotallissa ovat hiihtäneet muun muassa Petter Northug, Thomas Alsgaard ja Jörgen Brink. Lisäksi Goulignac omistaa Skigon Norjan toiminnot sekä Hevoskuurin tietojen mukaan myös ainakin osan polkupyörämerkki Giantin Norjan maahantuonnista.

Skigo on täällä hetkellä Ruotsin myydyin ja Norjan toiseksi myydyin voidemerkki. Yhtiön toimitusjohtajana jatkava Majbäck uskoo vahvaan kasvuun myös Suomessa.

- Goulignacin mukaantulo mahdollistaa meille aiempaa suuremman panostuksen kasvuun ja uskon, että tämä tulee näkymään myös Suomessa, kertoo Majbäck Hevoskuurille.

- Saimme Duell-Bike Centeristä vahvan maahantuojan. Kilpailu Suomessa on kovaa, kun maassa on kolme omaa vahvaa voidemerkkiä, mutta uskon, että kahden vuoden kuluessa pystymme kasvattamaan Suomen liikevaihdon yli miljoonaan euroon, jatkaa Majbäck.

Skigo tulee näkymään ensi kaudella muun muassa omalla tallilla Ski Classics-sarjassa. Skigo mahdollistaa urheilijoidensa ammattimaisen harjoittelun ja panostaa vahvasti suksihuoltoon.

Skigolla ei ole suunnitelmia laajentaa valikoimaansa esimerkiksi suksiin tai monoihin.

- Ei, se vaatisi useiden vuosien tuotekehityksen. Sen sijaan panostamme nykyisten tuotteiden kehittämiseen ja niiden markkina-aseman vahvistamiseen, sanoo Majbäck.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri