KU Triac 40 Aero 550x90px

Marit Björgen ja Öystein Pettersen voittivat Oslo Skishow:n

Bjorgen160312 hemmersbach introMarit Björgen ja Öystein Pettersen olivat nopeimmat eilen Oslossa järjestetyssä Oslo Skishow hyväntekeväisyystapahtumassa.

 

Bjorgen160312 hemmersbachMarit Björgen. Kva: Hemmersbach/NordicFocusMarit Björgen ja Öystein Pettersen olivat nopeimmat eilen Oslossa järjestetyssä Oslo Skishow hyväntekeväisyystapahtumassa.

Kyseessä oli vapaan tyylin sprinttikilpailu rullasuksilla prologeineen ja pudotuserineen. Paikalla Oslon keskustassa oli 10 000 katsojaa ja hyväntekeväisyystapahtumassa kerätyt tuotot menivät Aktiv mot Kreft – syöpäjärjestöön. Paikalla olivat kaikki Norjan maajoukkuehiihtäjät Petter Northugia lukuun ottamatta, joka on parhaillaan korkean paikan leirillä Italiassa.

Naisten kilpailussa Marit Björgen voitti Vibeke Skofterudin 1.1 sekunnilla. Kevään komeetta Heidi Weng hävisi Skofterudille kymmenyksen ja oli kolmas.

– Oli todella hienoa kilpailla täällä. Oli paljon yleisöä ja upea tunnelma, kertoi voittaja Marit Björgen hyväntekeväisyystapahtuman tunnelmasta.

Miesten kilpailua hallitsi Öystein Pettersen, joka voitti Eirik Brandsdalin ja Kent Ove Clausenin 0,5 sekunnilla. Brandsdal julistettiin kilpailun kakkoseksi maalikameran perusteella

Top 6 Miehet

1. Øystein Pettersen, 1:56.5
2. Eirik Brandsdal, +0.5
3. Kent Ove Clausen, +0.5
4. Hans Petter Lykkja, +3.0
5. Ragnar Bragvin Andresen, +3.5
6. Kasper Stadaas, +3.9

Top 6 Naiset

1. Marit Bjørgen, 2:12.0
2. Vibeke Skofterud, +1.1
3. Heidi Weng, +1.2
4. Marthe Kristoffersen, +1.4
5. Maiken Caspersen Falla, +1.4
6. Kathrine Harsem, +3.7

>> Kaikki tulokset

Lähde: Langrenn.com

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri