KU Triac 40 Aero 550x90px

Saarinen viihtyi Alaskan leirillä

Saarinen301211Aino-Kaisa Saarinen etsi uusia virikkeitä harjoitteluunsa ja vietti kolmisen viikkoa Alaskassa harjoitellen yhdessä mm. Kikkan Randallin ja muiden USA:n ja Kanadan hiihtäjien kanssa. Juuri Suomeen palannut Saarinen viihtyi leirillä erinomaisesti.

Saarinen301211Aino-Kaisa Saarinen. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusAino-Kaisa Saarinen etsi uusia virikkeitä harjoitteluunsa ja vietti kolmisen viikkoa Alaskassa harjoitellen yhdessä mm. Kikkan Randallin ja muiden USA:n ja Kanadan hiihtäjien kanssa. Juuri Suomeen palannut Saarinen viihtyi leirillä erinomaisesti.

Juuri Alaskasta kotoisin oleva Kikkan Randall oli se henkilö, joka sai Aino-Kaisan lähtemään harjoitusleirille uusiin maisemiin. Eikä pohjoisamerikkalaisen Fasterskier.com:n haastattelema Saarinen ole katunut päätöstään lähteä harjoittelemaan Alaskan jylhiin maisemiin.

Saarisen ohjelmaan kuului mm. hiihtoa jäätiköllä, rullahiihtoa ja vaellusta ja Saarinen onkin ollut todella tyytyväinen leirin antiin.

– Toistaiseksi, minä todella rakastan tätä. Täällä on paljon lunta ja ladut ovat hyvässä kunnossa. Meillä on ollut todella hyvä leiri täällä, Fasterskierin haastattelema Saarinen kertoi leirin loppupäivinä.

Harjoitusseurana Saarisella ovat olleet vahvassa nousussa maailman huipulle olevat USA:n ja Kanadan hiihtäjät, kuten Kikkan Randall, Liz Stephen, Jessie Diggins ja kanadaliset Chandra Crawford, Dasha Gaiazova sekä Perianne Jones.

Kikkan Randall oli se henkilö, joka kutsui Saarisen Alaskaan ja hänen lähettämä harjoitusohjelma miellytti heti Saarista.

– Muistan kun Kikkan lähetti ohjelman minulle. Olin iloinen nähdessäni, että se oli juuri sellainen kuin itsekin olin sen ajatellut olevan. Ei ole väliä oletko Euroopasta vai Pohjois-Amerikasta, harjoittelu on pitkälti hyvin samanlaista.

– Minä todella pidän tästä hyvästä energiasta ja ilmapiiristä täällä leirillä. Luulen, että olen saanut sen mitä tulin hakemaan. Tämä on hyvää energiaa ja uusi paikka ja hyvät maastot harjoittelulle, joten olen tyytyväinen, Saarinen kertoi Fasterskier.com:lle.

Nyt Aino-Kaisa Saarinen on suuntaamassa jo Rovaniemelle vetämään nuorten hiihtoleiriä. Tämän jälkeen on vuorossa omat häät 14. heinäkuuta hänen pitkäaikaisen kihlattunsa Tom Gustafssonin kanssa, jonka jälkeen odottaa leiri Italian Toblachissa heinäkuun lopulla. Paljon siis riittää ohjelmaa Aino-Kaisa Saarisen kesään.

Saarisen Alaskan leiristä voi lukea lisää Fasterskierin haastattelusta (englanniksi) sekä Aino-Kaisan kotisivuilta.

>> Linkki Fasterskier.com:n haastatteluun

>> Aino-Kaisa Saarisen kotisivuilla juttua

Lähde: Fasterskier.com

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri