KU Triac 40 Aero 550x90px

Lähteenmäki ja Colliander mäkiautokisan voittoon

Krista vauhdissa. Kuva: Anna-Mari Vuollet / SMH

Krista vauhdissa. Kuva: Anna-Mari Vuollet / SMH

Krista Lähteenmäki voitti naisten ja Niklas Colliander miesten sarjan mäkiautokisassa. Hiihtomaajoukkue vietti lepopäivää leikkimielisen kisailun merkeissä.

Krista Lähteenmäki voitti naisten ja Niklas Colliander miesten sarjan mäkiautokisassa. Maastohiihtomaajoukkueen urheilijat viettivät lepopäivää leikkimielisen kisailun merkeissä.

Ramsaussa jo reilun viikon leireilleet naisten, miesten ja sprintteiden joukkueet pitivät välipäivää jäätiköltä ja suuntasivat kylälle huvittelemaan.

- Sosiaaliset aktiviteetit ovat erittäin tärkeitä rentoutumisen kannalta. Täällä ohjelmasta vastasi sprintterit, muilla leireillä naiset ja pitkänmatkan miehet järjestävät jotain omalla vuorollaan, maastohiihdon päävalmentaja Magnar Dalen kertoo.

Mäkiautokisassa nähtiin useita hurjia ulosajoja, mutta loukkaantumisilta vältyttiin. Krista oli naisten sarjan ylivoimainen voittaja.

Miesten kisassa voittotaistelu oli tiukempi ja kisassa nähtiin useita kolmenkymmenen sekunnin alittajia, mutta lopulta Colliander otti voiton muutaman kymmenyksen erolla.Spekulointi painon vaikutuksesta ja mäkiautojen tasoeroista jatkui pitkälle iltaan.

Ramsaun syysleiri on harjoituskaudella ainoa leiri, jossa kaikki ryhmät ovat yhdessä. Lokakuun 16.päivä naiset ja pitkän matkan mieshiihtäjät suuntavat Val Senalesiin, sprintterit leireileivät samaan aikaan Vuokatissa. Maajoukkuehiihtäjien kotimainen kilpailukausi alkaa 27.lokakuuta Suomen Cupin Vuokatin osakilpailulla.

Kristan-ja-Niklaksen-voitontanssiKristan ja Niklaksen voitontanssi. Kuva: Anna-Mari Vuollet/SMH

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri