KU Triac 40 Aero 550x90px

Myös Sveitsin hiihtomaajoukkue sai oman huoltorekkansa

Sveitsin hiihtomaajoukkueen huolto onnistuu jatkossa tässä komeassa huoltorekassa. Kuva: Swiss Ski

Sveitsin hiihtomaajoukkueen huolto onnistuu jatkossa tässä komeassa huoltorekassa. Kuva: Swiss Ski

Jatkossa myös Sveitsin Dario Cologna voi Ruotsin Marcus Hellnerin ja Norjan Petter Northugin tavoin nauttia oman huoltorekan palveluksista hiihtokiertueella. Sveitsin hiihtomaajoukkue nimittäin esitteli uuden huoltorekkansa.

Aiemmin Sveitsin joukkue oli tehnyt suksihuoltonsa kisajärjestäjien tarjoamissa tiloissa, lähinnä erilaisissa konteissa ja parakeissa. Rajoitetut tilat ja epäterveelliset olosuhteet ovat nyt historiaa. Uusi huoltorekka tarjoaa paitsi isommat tilat, myös tehokkaamman suksien kunnostuksen. Ja kun suksien pakkaamiseen autoista eri huoltotiloihin, säästyy enemmän aikaa myös testaamiselle.

Sveitsin huoltopäällikkö Roger Wax oli syystäkin tyytyväinen huoltorekan esittelytilaisuudessa.

– Lukuisat työtunnit kannattavat nyt hedelmää. Tämän uuden voitelurekan ansiosta otamme ison askeleen eteenpäin, Roger Wax iloitsee.

– Ensi vaikutelma on todella hyvä. Ensinnäkin rekka on paljon isompi kuin kontit ja ilmeistä on, että se on suuri etu, kun meillä on nyt enemmän aikaa testaamiseen, myötäilee myös Dario Cologna.

Huoltorekan saaminen vaati paljon työtä Sveitsin hiihtopomon Hippolyt Kempfin ja urheiluvastaavan Dirk Bieselin toimesta, kunnes rahoitus lopulta järjestyi Sveitsin Ski Poolin sekä liiton sponsorin Alpiqin ansiosta, joka otti vastuulleen rekan elektroniset laitteet.

– Haluan kiittää kaikkia hankkeeseen osallistuneita. Ilman hyvää tiimiä tämä ei olisi ollut mahdollista. Huoltorekkamme ei ole mikään statussymboli, vaan se on korkealaatuinen apuväline, joka tulee auttamaan työtämme, huoltopäällikkö Roger Wax teki yhteenvetoa.

Olisiko Suomessakin aika jo unohtaa vanhojen kaivelu ja tehdä yhtä lailla kovasti töitä tulevaisuutta varten, niin vastaavanlaisen huoltorekan saaminen myös Suomen maajoukkueelle olisi mahdollista?

Lähde: Swiss-ski.ch

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri