KU Triac 40 Aero 550x90px

Team Exspirit on nyt Team Coop

Team Coop rullahiihtolenkillä. Kuva: Magnus Östh

Team Coop rullahiihtolenkillä. Kuva: Magnus Östh

Ammattilaishiihtotalli Team Exspirit on nyt Team Coop. Uuden monivuotisen yhteistyösopimuksen myötä päivittäistavarakauppajätti Coopin Norjan toiminnoista vastaava Coop Norwaysta tulee tallin pääyhteistyökumppani. - Ski Classics kilpailut liikuttavat ainutlaatuisella tavalla sekä huippuja että kuntoliikkujia. Yhteistyö Coopin kanssa avaa mahdollisuuksia sekä tallin jäsenten että Coopin työntekijöiden suuntaan, sanoo tallipäällikkö David Nilsson.

Coopin yksi päätavoitteista on kasvaa hiihto- ja urheiluvälipuolella ja he haluavat kannustaa työntekijöitään syömään ja elämään terveellisemmin. Team Coopin haasteena taas on esiintyä tiettyjen terveystuotteiden keulakuva.

- On mielenkiintoista tehdä brändäystä ja yhteistyötä oman hiihtotallin kanssa. Urheilusponsorointi sopii hyvin strategiaamme urheiluvarusteiden ja terveysruokien osalta. Kansainvälisen hiitotallin tukeminen mahdollistaa myös yhteistyön eri maiden Coop-liikkeiden kesken, sanoo Coop Norge Handelin toimitusjohtaja Svein Faneburst.

- Näemme maastohiihdon tärkeänä monella tapaa. Se kiinnostaa monia 1,3 miljoonasta kanta-asiakkaistamme ja 22 000 työntekijästä. Kaupallisen puolen osalta on tärkeää, että sekä huiput että kuntoilijat osallistuvat samoihin tapahtumiin. Myöskin meneillään oleva kehitys Ski Classics-kilpailujen televisioinnin osalta on tärkeää, sanoo Coop Norge Handelin yhteistyökumppanuuspäällikkö Vegard Hansen.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri