KU Triac 40 Aero 550x90px

Hevoskuurista FIS:n mediayhteistyökumppani

Fiscrosscountry.com

Fiscrosscountry.com

Hevoskuuri.fi on tehnyt mediayhteistyökumppanuussopimuksen Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n kanssa.

Sopimuksen myötä Hevoskuurin mahdollisuudet kansainväliseen maastohiihtouutisointiin paranevat.

Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä uuteen yhteistyöhön.

- Meillä ei ole ollut mediayhteistyökumppania Suomesta aiemmin. Olen iloinen, että voimme aloittaa uuden menestyksekkään yhteistyön, sanoo FIS:n maastohiihdon media- ja projektikordinaattori Michel Lamplot.

- Yhteistyön myötä suomalaisen hiihdon ja hiihtäjien positiivinen näkyvyys tulee paranemaan ainakin Kansainvälisen hiihtoliiton maastohiihtosivuilla, uskoo Hevoskuurin toimitusjohtaja Petri Ikävalko.

Hevoskuuri on tehnyt myös sopimuksen Euroloppetin kanssa, jotta Euroloppet-tapahtumien näkyvyys Suomessa paranee.

- Kun tähän lisätään valmiiksi hyvät suhteet Ski Classics-sarjaan ja sarjan eri talleihin, niin kansainvälinen hiihtouutisointi tulee olemaan erittäin kattavaa Hevoskuurissa ensi talvena, lupaa Ikävalko.

Hevoskuuri.fi toivoo myös parannusta yhteistyöhön Suomen massahiihtojärjestäjien kanssa.

- Haluamme parantaa oleellisesti myös Suomen massahiihtojen näkyvyyttä ja uutisointia, mutta tämä on tämän hetkisillä resursseilla vaikeaa, elleivät tapahtumajärjestäjät itse paranna tiedotustaan, sillä meidän on mahdotonta lähettää omaa toimittajaa eri tapahtumiin. Viime syksynä yritimme virittää yhteistyötä niin Maastohiihto ry:n, kuin eri massahiihtojen kanssa ja osan kanssa päästiin asioissa eteenpäin, sanoo Ikävalko.

Hevoskuuri.fi toivoo merkittävää parannusta Suomen tapahtumajärjestäjien tiedotukseen.

- On turha huudella näkyvyyden perään edes paikallislehdissä, jos tapahtuma ei pysty tekemään mediatiedotteita edes erikseen pyydettäessä. Ja tämä koskee kaikkia lajeja ja useimpia tapahtumia SM-kilpailuista alkaen. Jotain Suomen tilanteesta kertoo se, että Hevoskuuri.fi saa tällä hetkellä lähes yhtä paljon tiedotteita, kyselyjä ja yhteydenottoja mukaan lukien tapahtumajärjestäjät, ammattilaistallit ja välinevalmistajat, ulkomailta, kuin Suomesta, sanoo Ikävalko.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri