KU Triac 40 Aero 550x90px

Swixistä Ski Classics-sarjan pääyhteistyökumppani

Vasaloppetin lähtö. Kuva: Magnus Östh

Vasaloppetin lähtö. Kuva: Magnus Östh

Norjalaisesta Swixistä on tullut Ski Classics-sarjan pääyhteistyökumppani. Sarja on nyt nimeltään Swix Ski Classics.

Pitkän matkan hiihto on kasvattanut hurjasti suosiotaan ja monet tapahtumat myydään nopeasti loppuun. Tähän on ollut apuna muun muassa televisiolähetykset ja se, että monet ammattilaiset ovat siirtyneet maratonhiihtoihin.

- Swix Ski Classics on ollut vaikuttava projekti tuotteistaa pitkän matkan hiihtoa, ja tämä kasvattaa jatkossa myös hiihtoteollisuutta. Me haluamme olla osa tätä kokoisuutta, sanoo Swix Sports Groupin toimitusjohtaja Ulf Bjerknes.

Ski Classics on erittäin tyytyväinen uudesta yhteistyökumppanuudesta. Swix on alan markkinajohtajia yli 60 vuoden kokemuksella, tuotteinaan suksivoiteet, sauvat ja hiihtovaatteet.

- Swix on alan arvostettu ja perinteinen toimija, mutta samaan aikaan innovatiivinen ja luova. Sopimuksen myötä Ski Classics tulee taatusti kehittymään ja tuskin maltan odottaa kun Swix Ski Classics-sarja alkaa Jizerská Padesatkálla Tshekissä, sanoo Ski Classicsin toimitusjohtaja David Nilsson.

- Olemme tehneet kovasti töitä löytääksemme parhaan mahdollisen nimisponsorin ja Swixin kanssa pääsimme tavoitteeseen. Swix Ski Classics tarjoaa myös muita mahdollisuuksia yhteistyökumppaneille. Yksi on otsikossa: "Swix Ski Classics powered by [yrityksen nimi]", kertoo Nilsson.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri