KU Triac 40 Aero 550x90px

Marcialonga loppuunmyyty

Marcialongan loppusuora vuonna 2011. Kuva: Hemmersbach/NordicFocus

Marcialongan loppusuora vuonna 2011. Kuva: Hemmersbach/NordicFocus

Legendaarisimpiin pitkän matkan hiihtoihin kuuluva Marcialonga on myyty tänään loppuun.

Italian Moenasta Cavaleseen tammikuun lopussa hiihdettävän 70 kilometriä pitkän tapahtuman ilmoittautuminen on aiheuttanut tänä vuonna kummastusta. Vapaa ilmoittautuminen ei ole ollut missään vaiheessa auki ennen tätä päivää.

Ilmoittautumisen aukeamisesta ei tiedotettu ennakkoon julkisesti. Tästä huolimatta 7500 starttipaikkaa ilmoitettiin loppuunmyydyksi 1 tunti ja 40 minuuttia aukeamisen jälkeen.

Marcialongan järjestäjät ilmoittivat ennakkoon, että norjalaisille ja ruotsalaisille matkan järjestäjille on varattu osanottokiintiö ensi vuoden tapahtumaan. Tämän lisäksi ilmoittautuminen on mitä ilmeisimmin ollut auki erikseen italialaisille hiihtäjille.

Suomalainen matkanjärjestäjä Vetikko Travel järjestää Marcialongaan ryhmämatkan. Järjestäjät eivät suostuneet varamaan ennakkoon Vetikko Travelille kiintiöpaikkoja, kuten matkanjärjestäjille yleensä tapana on. Tästä huolimatta kaikille matkapaketin varanneille järjestyi tänään starttipaikka.

- Sain lukuisten yhteydenottopyyntöjen jälkeen Marcialongan järjestäjiltä perjantaina sähköpostin, jossa kerrottiin että ilmoittautuminen aukeaa maanantaina. Onnistuin samaan starttipaikan kaikille matkalle ilmoittautuneille, mutta täytyy myöntää, että italialaisten menettelytapa aiheutti ihmetystä ja ylimääräistä stressiä, kertoo Vetikko Travelin Paula Vetikko.

Marcialonga toivottaa sivuillaan ilman starttipaikkaa jääneet tervetulleeksi vuonna 2014.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri