KU Rollerski 550x90px

Myös Saarinen Jizerska Padesatkaan

Aino-Kaisa Saarinen nähdään Jizerska Padesatkassa. Kuva: NordicFocus

Aino-Kaisa Saarinen nähdään Jizerska Padesatkassa. Kuva: NordicFocus

Aino-Kaisa Saarinen starttaa huomenna Jizerska Padesatkassa. Ajatus oli alunperin Magnar Dalenin ja kisa asui hyvin kalenteriin kun maailmancupin sprintti hiihdetiin tänään vain kivenheiton päässä Jizerska Padesatkan lähtöalueelta. Saarinen hiihtää norjalaisen ammattilaistallin Team Xtra personellin väreissä.

 Aino-Kaisa Saarinen kommentoi itse asiaa seuraavasti Maastohiihto ry:n tiedotteessa:

- Jizerskáan lähden huomenna innolla ja mielenkiinnolla. Kun Magnar (Dalen) sitä minulle tourilla ehdotti, niin mietin, että se voisi olla hyvä harjoitus Fiemmen kolmenkympin kisaa ajatellen. Huomenna on vissiin hyvä keli ja uskon, että siitä tulee minulle todella hyvä harjoitus. Nyt on jo tankkailtu jonkun verran kisaa varten. Onhan siellä kovia nimiä, joten varmasti saan kovaa vastusta. Kisa on aina kisa eli en lähde samalla ajatuksella kuin tourin vapaan 15 kilometrin kisaan. Nyt kroppa toimii paremmin, joten sijoituksista lähden hiihtämään.

Saarinen saa kovan vastuksen viime vuoden Vasaloppet-voitajasta Norjan Vibeke Skofterudista, joka hiihtää Tem NPRO-tallissa.

Hevoskuuri.fi tervehtii ilolla kehitystä, missä suomalasia huippuja nähdään entistä enemmän pitkien matkojen hiihdoissa. Toivottavasti kehitys näkyy ennen pitkää myös kotimaisissa massahiihdoissa.

Katso lähetys huomenna suorana kello 10 alkaen Ski Classics-sarjan kotisivuilta.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri