KU Motion Krista 550x90px

Jämi42 saa korkeat arvosanat – 94 prosenttia suosittelisi tapahtumaa ystävälleen

Letkaa Jämi42:n alkukilometreillä. Kuva: Jämi147

Letkaa Jämi42:n alkukilometreillä. Kuva: Jämi147

Helmikuun puolessa välissä hiihdetty Jämi42 – Ski toteutti tapahtuman jälkeisellä viikolla kyselytutkimuksen, jonka tuloksien perusteella tapahtumaa voi pitää onnistuneena. 94 prosenttia 141 vastanneesta suosittelisi tapahtumaa ystävälleen ja yli 80 prosenttia piti tapahtumaa hyvänä tai erinomaisena.

Reitti ja latu sai huippuarvosanat
Tapahtuma sai keskimäärin hyvän arvosanan lähes kaikista tutkitusta osa-alueista, pitäen sisällään muun muassa reitin, kuulutuksen, lähtöjärjestelyt, tunnelman ja informaation ennen ja jälkeen tapahtuman. Erityistä kiitosta sai latu ja reitti. Peräti 55,6 prosenttia piti latua ja reittiä hyvänä ja 28,2 prosenttia erinomaisena.

Eniten toivomisen varaa oli peseytymismahdollisuuksissa (yleisarvosana tyydyttävä), lämpimän veden loputtua Jämi Areenasta. Jämi147-tapahtumien järjestäjät lupaavat tilanteen korjaantuvan tuleviin tapahtumiin.

Osallistumisen syyt
Suurimmat syy osallistua Jämi42 – Skihin oli vastaajien mukaan "Sopiva kuntotesti itselle" (64,7 prosenttia), "Motivoiva tavoite kuntoilulle" (64,0 prosenttia), "Tapahtuma osa Craft Triplaa" (41,0 prosenttia) ja "Luonto ja maastot" (33,8 prosenttia).

Ensi vuosi
Lähes 85 prosenttia vastasi tutkimuksessa osallistuvansa tapahtumaan myös ensi vuonna erittäin tai melko todennäköisesti.

Seuraava Jämi147-tapahtuma on elokuun alussa pyöräiltävä Jämi84 – MTB, johon on jo 198 ilmoittautunutta.
>>Tapahtumasivut

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri