CHXL 550x90px webbanneri

Skigo sai vahvistusta Suomeen

Kuvituskuva. Kuva: Hevoskuuri.fi

Kuvituskuva. Kuva: Hevoskuuri.fi

Skigon Suomen maahantuoja Duell sai vahvistusta, kun kolme vuotta Swixin tuotepäällikkönä toiminut Jari Simonen aloitti yhtiön palveluksessa maaliskuun alusta.
Simonen hakee urallaan uusia haasteita ja näkee Skigon potentiaalin.

- Olin kuullut hyvää Duellista ja halusin uusia haasteita. Skigo ja Rossignol ovat tuotteina kunnossa. Skigo on maailmalla suuri brändi ja erittäin käytetty voide kilpahiihtopuolella. Itselläni menee kuitenkin hiukan aikaa, että pääsen tuotevalikoiman kanssa kunnolla sinuiksi, sanoo Simonen.

Ruotsin ja Norjan myydyimmän voidemerkin myynti on vahvassa kasvussa myös Venäjällä. Myös Suomen myynti vaikuttaa lupaavalta.

- Suomen puoli teettää töitä, sillä markkinat ovat täällä kotimaisten merkkien toimesta erittäin kilpaillut. Tuotteet ovat kuitenkin kunnossa ja tämä luo kasvulle hyvät edellytykset, sanoo Simonen.

Val di Fiemmen MM-hiihdoista tuli useita mitaleita Skigolla ja voide on erittäin haluttu erityisesti kilpahiihtopuolella. Miten tuotteet saadaan myös kuntohiihtäjien suosioon?

- Voidesuositukset ovat yksi tapa. Lisäksi panostamme varmasti seuroihin ja koulutuksiin. Esimerkiksi pulverin valintaa ratkaisevampi tekijä on, miten se laitetaan suksen pohjaan, sanoo Simonen.

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri