CHXL 550x90px webbanneri

Neljän Vuoren Hiihto uudistuu

Neljän Vuoren Hihhdon reittiä on paranneltu. Kuva reilu kilometri lähdöstä.

Neljän Vuoren Hihhdon reittiä on paranneltu. Kuva reilu kilometri lähdöstä.

Kotimaan massahiihtokauden avaustapahtuma Neljän Vuoren Hiihto uudistuu.

Neljän Vuoren Hiihto avaa kotimaisen massahiihtokauden tammikuun 18. päivä. Viime talvena tapahtuma teki osallistujaennätyksen, kun tapahtumaan ilmoittautui 390 hiihtäjää. Palautteiden pohjalta järjestäjät kehittävät tapahtumaa edelleen.

Hiihdettävä reitti pysyy samana kuin aikaisempina vuosina, mutta siihen on tehty kesän aikana parannuksia ja lähtö- ja maalialue tulee olemaan eri paikassa.

- Suurimpana uudistuksena on hiihtostadionin siirtyminen Vaajakosken Urheilukentällä, jossa kaikki palvelut ovat lähellä. Lisäksi reittejä on maastossa levennetty, eikä ristiin hiihtoa enää tule, kertoo Juha Tuikkanen järjestelyorganisaatiosta.

Reittiparannuksien lisäksi myös oheispalveluita on luvassa lisää.

- Reitillä tulee olemaan yksi uusi huoltopiste Halssilan hiihtomaasta 700 metriä Haapasuolle päin. Lisäksi yhteistyökumppanimme Vauhdin voitelupalvelu on paikalla, mainitsee Tuikkanen.

Neljän Vuoren Hiihtoon osallistuvilla on myös mahdollisuus osallistua samalla reitillä vapaalla tyylillä Jyväskiepin hiihtoon 10 euron osallistumismaksulla seuraavana päivänä. Naisten ja miesten sarjassa yhteisaika huomioidaan

Tapahtumasivut:
http://www.huhtasuonhiihto2000.fi/?page_id=1884

 

CHXL 550x350px webbanneri

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri