CHXL 550x90px webbanneri

Bauer ja Kowalczyk avaavat kautensa Oloksella

Puolan Justyna Kowalczyk avaa kautensa Oloksella. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Puolan Justyna Kowalczyk avaa kautensa Oloksella. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Perinteisiin Oloksen kolmipäiväisiin Tykkikisoihin on ilmoittautunut myös suuri joukko ulkomaalaisia hiihtäjiä suomalaisten maajoukkuehiihtäjien ja kansallisen tason hiihtäjien lisäksi. Tunnetuimmat ulkomaalaistähdet ovat Puolan Justyna Kowalczyk ja Tshekin Lukas Bauer.

Oloksella on ohjelmassa perjantaina 15. marraskuuta perinteisen sprintti, lauantaina perinteisen 5/10 kilometriä ja sunnuntaina 10/15 kilometriä vapaalla.

Puolan Justyna Kowalczyk on jo useana vuonna leireillyt Oloksella ja ottanut samalla osaa perinteisiin Tykkikisoihin ja niin puolalaishiihtäjä tekee tänäkin vuonna. Kowalczyk on ilmoittautunut joka päivälle, joten Suomen maajoukkuehiihtäjät saavat heti parasta vertailukohtaa kunnostaan maailman huipulta.

Myös Tshekin maajoukkue on perinteisesti leireillyt Oloksella ja tämä vuosi ei tee poikkeus. Tshekin paras mieshiihtäjä Lukas Bauer on ainakin ilmoittautunut joka päivälle, mutta nähtäväksi jää, hiihtääkö hän kaikki matkat. Myös monet muut maajoukkueet ovat löytäneet tiensä Olokselle ja ainakin Japanista, Venäjältä, Ruotsista, Norjasta ja Valko-Venäjältä on runsaat edustukset Oloksen kisoissa.

>> Ilmoittautuneet hiihtäjät

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri