CHXL 550x90px webbanneri

Team Skigo vaihtaa nimeä – Team United Bakeries tekee paluun

Johan Kjölstadin hiihtotallin nimi muuttui Team Skigosta Team United Bakerieksi. Kuva: Laiho/NordicFocus

Johan Kjölstadin hiihtotallin nimi muuttui Team Skigosta Team United Bakerieksi. Kuva: Laiho/NordicFocus

Thomas Alsgaardin johtama Team United Bakeries on ollut tuttu nimi Swix Ski Classicsin osakilpailussa. Keväällä Alsgaardin tallin pääsponsori vaihtui ja tallin nimi muuttui Team LeasePlan Go:ksi. Nyt Team United Bakeries nimi tekee kuitenkin paluun pitkän matkan hiihtoihin, sillä Team Skigo on vastaavasti päättänyt vaihtaa nimensä Team United Bakerieksi.

Tämä voi kuulostaa sekavalta, joten tehdään hieman selkoa, että mistä oikein on kyse näissä tallien nimien vaihdoissa.

Entisessä Team United Bakeriesissa ovat hiihtäneet viime talvena mm. Thomas Alsgaard, Jörgen Brink, Audun Laugaland, Kjetil Hagtvedt Dammen, Thomas Henriksen, Anders Myrland ja Christoffer Callesen ja tämän tallin nimi on siis nykyään Team LeasePlan Go (TLP Go).

Uudessa Team United Bakeriesissa hiihtävät Johan Kjölstad, Chris Jespersen, Tore Björseth Berdal ja John Kristian Dahl, joista kolme edellä mainittua hiihtivät jo aiemmin Team Skigossa ja Dahl tulee uutena hiihtäjänä talliin.

Myös tässä nimen vaihdossa on kyse sponsoroinnista ja United Bakeries ottaa tallin pääsponsorin roolin Skigolta. Talli oli jo aiempina vuosina tehnyt yhteistyötä United Bakeriesin kanssa. Vastaavasti Skigo jatkaa edelleen tallin voide- ja tavarantoimittajana. Eli mitään suurta dramatiikkaa ei nimen vaihtoon sisälly.

Lähde: Langrenn.com

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri