CHXL 550x90px webbanneri

Johaug jälleen voittoon Norjassa

Therese Johaug pääsi juhlimaan toistamiseen Beitostölenissä. Kuva: Geir Nilsen/Langrenn.com

Therese Johaug pääsi juhlimaan toistamiseen Beitostölenissä. Kuva: Geir Nilsen/Langrenn.com

Therese Johaug oli eiliseen tapaan ykkönen Norjan hiihtokauden avaustapahtumassa Beitostölenissä. Johaug voitti vapaan 10 kilometrin kilpailun 18,9 sekunnin erolla pienestä vilustumisesta toipuneeseen Marit Björgeniin. Jälleen hyvän hiihdon tehnyt eilinen kakkonen Astrid Jacobsen oli nyt kolmas.

Flunssasta toipunut Björgen aloitti kaikkein vahvimmin ja johti Johaugia vielä kahden kilometrin jälkeen, muttei mahtanut lopussa kovassa kunnossa olevalle Johaugille mitään ja hävisi hänelle lähes 20 sekuntia.

Therese Johaug oli tyytyväinen toisesta perättäisestä voitostaan.

– Kun kuulin, että olin heti hieman perässä alkumatkasta, päätin keskittyä vain omaan hiihtooni. Sain rauhoitettua itseni ja sain tekniikan toimimaan hyvin. Kroppa toimi tosi hyvin tänään ja on aina hauskaa voittaa hiihtokilpailu, iloitsi Johaug NRK:lle kilpailun jälkeen.

Myös Marit Björgen oli hiihtoonsa tyytyväinen.

– Olen sitä mieltä, että hiihto sujui teknisesti hyvin. Sen takia en voi sanoa muuta kuin, että olen tyytyväinen tähän kauden aloitukseen. Tämä oli hyvä startti, Björgen sanoi ja uskoi tehneensä oikeita asioita kesän harjoituskauden aikana.


Johaug kertoi hiihtonsa jälkeen, että hänellä itsellään olisi ollut haluja hiihtää vielä sunnuntain sprinttikin Beitostölenissä, muttei tuskin saa lupaa maajoukkuvalmentaja Egil Kristiansenilta, joten hän antanee jonkun muun juhlia sunnuntaina Beitostölenin päätöskilpailussa.

Beitosprinten
Beitostølen, Norja - 23.11.2013

10 km V naiset
1. Therese Johaug, IL Nansen 24:13,7
2. Marit Bjørgen, Rognes IL +18,9
3. Astrid Uhrenholdt Jacobsen, IL Heming +47,1
4. Kristin Størmer Steira, IL Forsøk +1:01,1
5. Vibeke Skofterud, Slitu IF +1:04,3
6. Elizabeth Stephen, USA +1:09,2

>> Tulokset

Lähde: Langrenn.com

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri