KU Rollerski 550x90px

Madshus tuo RFID-teknologian suksiin

Tekninen johtaja Bjørn Ivar Austrem ja markkinointipäällikkö Per Wiik esittelevät uutta innovaatiota. Kuva: Madshus

Tekninen johtaja Bjørn Ivar Austrem ja markkinointipäällikkö Per Wiik esittelevät uutta innovaatiota. Kuva: Madshus

Norjalainaen suksivalmistaja Madshus tuo teollisuudesta ja logistiikasta tutun RFID-teknologian suksiin.

RFID-teknologiaa hyödyntävän NCF-chipin avulla jälleenmyyjä pystyy nopeasti ja vaivattomasti hakemaan juuri oikean suksen asiakkaan painon ja harrastuneisuuden huomioiden. Loppukäyttäjä pystyy puolestaan saamaan mobiilisovelluksen avulla tietoa suksesta sekä esimerkiksi voiteluvinkkejä. Madshus on antanut innovaatiolle nimen "empower technology".

NFC-chippi tulee löytymään kaikista talven 2014/15 Redline, Hypersonic ja Nanosonic-malleista.

Madshus empower compositionMadshus empower laitteisto. Kuva: Madshus

Jälleenmyyjän edut

Jälleenmyyjä pystyy skannaamaan lukijalaitteen ja tietokoneen tai tabletin avulla kaikki varastonsa sukset ja lataamaan tarkemmat tiedot suksista Madshusin serveriltä.

Asiakkaan painon, pituuden ja harrastuneisuuden syöttämällä jälleenmyyjä löytää nopeasti ja luotettavasti asiakkaalle sopivimman suksen varastosta. Jälleenmyyjän ei välttämättä tarvitse olla maastohiihdon ammattilainen, jotta asiakaalle löytyisi paras mahdollinen suksi.

Edut asiakkaalle

Mobiilisovelluksen avulla asiakas pystyy lataamaan suksensa tiedot Madshusin serveriltä. Sovellus antaa tarkat voiteluohjeet sekä perinteisen suksen voidepesän pituuden hiihtäjän sen hetkisen painon, sää- ja lumiolot huomioiden. Lisäksi sovellus mahdollistaa harjoituspäiväkirjan pitämisen, auttaa suksen valinnassa, jos hiihtäjältä löytyy useampia pareja sekä auttaa yhdistämään hiihtäjiä sosiaalisen median avulla.

Madshusin esittelee uuden innovaationsa ensi viikolla ISPO-messuilla.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri