KU Swix Pro 550x90px

Dalen luottaa tuttuun nelikkoon

Yhdistelmähiihdossa seitsemänneksi hiihtänyt Kerttu Niskanen hiihtää odotetusti myös 10 km perinteisellä. Kuva: NordicFocus

Yhdistelmähiihdossa seitsemänneksi hiihtänyt Kerttu Niskanen hiihtää odotetusti myös 10 km perinteisellä. Kuva: NordicFocus

Maastohiihdon päävalmentaja Magnar Dalen luottaa lauantaina hiihtäneeseen nelikkoon myös Sotshin olympialaisten 10 kilometrin hiihdossa. Torstaina hiihdettävässä perinteisen hiihtotavan kilpailussa ovat suomalaisista mukana Anne Kyllönen, Krista Lähteenmäki, Kerttu Niskanen ja Aino-Kaisa Saarinen.

Ennen kymppiä naisten maastohiihdossa kilpaillaan vapaan hiihtotavan sprintti tiistaina. Kympin nelikosta sprintissä on varmuudella mukana vain Kyllönen.

Sprintin muut suomalaiset ovat Mona-Liisa Malvalehto ja Riikka Sarasoja-Lilja. Yksi paikka on vielä vapaana, ja sen täyttämiseen vaikuttaa ampumahiihtäjä Mari Laukkasen onnistuminen oman lajinsa pikamatkalla sunnuntaina.

Jos Laukkanen on avausmatkalla hyvissä asemissa, hän kilpaillee tiistaina ampumahiihdon takaa-ajossa. Takaa-ajoon pääsee 60 parasta.

Joukkue perjantaina hiihdettävään miesten 15 kilometrin kilpailuun valitaan tiistai-iltana sprintin jälkeen.

(STT)

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit