KU Rollerski 550x90px

Björgen hiihtää, Kalla jättää pariviestin väliin

Upeasti Sotshissa hiihtänyt Ruotsin Charlotte Kalla jättää pariviestin väliin ja keskittyy jo täysillä 30 kilometrin kilpailuun. Kuva: NordicFocus

Upeasti Sotshissa hiihtänyt Ruotsin Charlotte Kalla jättää pariviestin väliin ja keskittyy jo täysillä 30 kilometrin kilpailuun. Kuva: NordicFocus

Tähän mennessä upeasti Sotshissa hiihtänyt Ruotsin Charlotte Kalla ei hiihdä keskiviikon pariviestiä. Sen sijaan yhdistelmähiihdon kullan jälkeen pettymään joutunut Marit Björgen on mukana Norjan joukkueessa.

Tähän mennessä viestikultaa ja kaksi henkilökohtaista hopeaa voittanut Kalla on ollut huomion keskipisteenä lauantain viestikilpailun jälkeen ja hän haluaa nyt rauhassa keskittyä lauantaiseen 30 kilometrin kilpailuun. Ruotsin joukkueessa hiihtävät Ida Ingemarsdotter ja Stina Nilsson. Ruotsin miesten pariviestijoukkueen muodostavat henkilökohtaisen sprintin mitalistit Emil Jönsson ja Teodor Petersson.

Norjan Marit Björgen mietti pitkään osallistumistaan pariviestiin heikosti menneiden kilpailujen jälkeen, mutta päätti lopulta osallistua pariviestiin ja uskoo olevansa 100 % kunnossa taistellakseen jälleen voitosta. Parikseen hän saa Ingvild Flugstad Östbergin, joka nappasi hopeaa henkilökohtaisessa sprintissä. Näin sprintin voittanut Maiken Caspersen Falla ei mahtunut Norjan pariviestijoukkueeseen.

Lähde: Längd.se – Langrenn.com

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri