KU Triac 40 Aero 550x90px

Skiforce rekisteröity Ski Classics Pro Team 2014 -joukkueeksi

Skiforce tekee ensiesiintymisensä Swix Ski Classics sarjassa Årefjällsloppetissa. Kuva: Skiforce

Skiforce tekee ensiesiintymisensä Swix Ski Classics sarjassa Årefjällsloppetissa. Kuva: Skiforce

Massahiihtotapahtumien kilpailusarja, Swix Ski Classics, on hyväksynyt Skiforcen historiallisesti yhdeksi tämän vuoden Pro Team -joukkueeksi. Pro Team -joukkueita on Skiforcen rekisteröimisen jälkeen yhteensä 23, joista peräti yhdeksän on Ruotsista, seitsemän Norjasta ja kaksi Venäjältä.

Kaikki joukkueet ovat nähtävissä Swix Ski Classics -sarjan kotisivuilla:

http://www.swixskiclassics.com/content/pro-teams-2014

Ski Classics -kilpailusarja huipentuu Ruotsin Åressa 28.-29.3.2014 hiihdettävään Årefjällsloppet-kilpailuun, joka avaa Skiforcen kansainvälisen kilpailu-uran. Ennakkotietoa kilpailusta löytyy kilpailun kotisivuilta, https://www.arefjallsloppet.se/, sekä Ski Classics -sarjan kotisivuilta, http://www.swixskiclassics.com/event/arefjaellsloppet.

Skiforcen rekisteröiminen Pro Team -joukkueeksi toteutettiin ennen viimeistä osakilpailua, koska suunnitelmien mukaisesti Skiforcen oli määrä hiihtää tällä kaudella kaikki suurimmat Suomessa järjestettävät massahiihtotapahtumat. Epätavallisen vähälumisesta talvesta johtuen kotimaisista massahiihtokilpailuista peruttiin suurin osa, joten Skiforce osallistui vain Finlandia hiihtoon sekä Tervahiihtoon.

- Finlandia ja Tervahiihto toimivat erittäin hyvinä harjoituksina, mutta syksystä asti tuleva Årefjällsloppet on ollut koko joukkueen päätavoite. Huoltorekka, välinehuolto ja toimintasuunnitelma ovat jo valmiina kilpailumatkaa varten, kommentoi Skiforcen urheilujohtaja Niklas Colliander ja jatkaa.

- Resurssit ovat luotu siten, että hiihtäjät voivat keskittyä ammattimaisesti kilpailusuoritukseen. Odotan jo kauden huipennusta ja uskon joukkueen iskukykyyn.

Ennen Årefjällsloppet-kilpailua kaikki Skiforcen hiihtäjät osallistuvat vielä tulevana viikonloppuna Jyväskylän Vaajakoskella järjestettäviin SM-kilpailuihin.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri