KU Swix Pro 550x90px

Petter Northug on löytänyt uuden valmentajan itselleen

Petter Northug Blink-festivaalissa viime viikonloppuna. Kuva: Heidi Lehikoinen

Petter Northug Blink-festivaalissa viime viikonloppuna. Kuva: Heidi Lehikoinen

Norjasta kantautuneiden tietojen mukaan kovan kohun keskellä ollut hiihtotähti on löytänyt uuden valmentajan itselleen.

Northugin entinen valmentaja Eirik Myhr Nossum jätti tehtävänsä kuluneen kauden jälkeen ja siitä lähtien Northug on etsinyt uutta valmentajaa. Trondheimilaisen Adresseavisenin mukaan Northugin uusi valmentaja on 34-vuotias Stig Rune Kveen, joka on myös Norhugin läheinen ystävä. Kveen ja Northug voittivat yhdessä jopa Norjan viestimestaruuden vuosina 2006 ja 2007.

Adresseavisenin mukaan yhteistyö on jo ollut käynnissä jonkun aikaa ja Kveen on ollut mukana Northugin leireillä, niin hiihtoleirillä Sognefjelletissä kuin korkeanpaikanleirillä Italiassa. Kveen oli myös Northugin mukana viime viikolla käydyssä Blink-kesähiihtofestivaalilla. Silti kumpikaan osapuoli, ei Kveen eikä Northugin tiimi halua vielä kommentoida asiaa.

– Minulla ei ole mitään kommentoitavaa asiaan, Kveen kertoi Adresseavisenille Blink-festivaalissa.

Kveen on työskennellyt puolipäiväisesti Meråkerin hiihtolukiossa ja tuntee Northugin jo tämän hiihtolukiovuosiltaan ja on ollut hänen läheinen ystävä jo vuosikausia.

Northugin on tarkoitus julkistaa uusi tukijoukkonsa lähiviikkojen aikana. Petter Northug on ollut kovan kohun keskellä koko kesän ajettuaan autonsa humalassa lunastuskuntoon keväällä.

Lähde: Adresseavisen


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit