swix asut banneri

Lukas Bauer lähtee Osloon mitali tavoitteenaan

Kaksi viikkoa Ruotsissa kuntoaan viimeistelemässä ollut Tsekin Lukas Bauer lähtee Oslon MM-kisoihin mitali mielessään.

Kaksi viikkoa Ruotsissa kuntoaan viimeistelemässä ollut Tsekin Lukas Bauer lähtee Oslon MM-kisoihin mitali mielessään. Pienten sairastelujen jälkeen Bauer osoitti jälleen nousukuntoa Drammenin 15 km:llä ollen kisan kymmenes, minuutin voittaja Daniel Rickardsonille hävinneenä. Bauerin valmistautuminen Osloon on sujunut hyvin.

-Olen tehnyt kaiken sen minkä pystyin ja uskon, että olen aika lähellä huippukuntoani, Bauer toteaa, ja jatkaa vielä: - Haluan vain osoittaa  parasta hiihtoania, ja jos se vielä palkitaan mitalilla, niin se olisi hienoa!

Terveydestään Bauer kertoo seuraavaa: - Täytyy koputtaa puuta, olen terve.  Juuri ennen viimeistelyleirin loppua satutin selkäni ja se vaivasi kolme päivää. Fysioterapeutit saivat sen kuitenkin kuntoon, ja toivon ettei se enää vaivaisi.

Bauerin päämatkoja kisoissa tulevat olemaan 15 km perinteisellä sekä viesti. Lisäksi Bauer hiihtää joko yhdistelmähiihdon tai 50 km, tai molemmat. Päätöstä ei ole vielä tehty. –Jos saisin itse valita, niin aloittaisin yhdistelmähiihdolla, sitten 15km ja viesti ja jos tunnen itseni suhteellisen tuoreeksi, niin lähden viidellekympille roikkumaan, Bauer kertoo.

Lähde:  Sport.cz

swix asut boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri