swix rullahiihto550 90

Aino-Kaisa Saarinen siirtyy Reijo Jylhän valmennukseen

Aino-Kaisa Saarinen hiihtää jatkossa Reijo Jylhän opein. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Aino-Kaisa Saarinen hiihtää jatkossa Reijo Jylhän opein. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Viime vuodet hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen on taiteillut valmentajan kanssa ja ilman. Viime talvi meni ilman valmentajaa, mutta tulokset jäivät vaisuiksi. Niinpä Saarinen siirtyy Reijo Jylhän valmennukseen matkalla kohti Sotshin olympialaisia.

Viime talvena Saarinen ei päässyt oikein missään vaiheessa kunnon vauhtiin ja Val di Fiemmen MM-hiihdoissa Saarinen pääsi hiihtämään vain kisojen päätösmatkan, 30 km perinteisellä, jolla hän sijoittui vaatimattomasti 17:nneksi.

Saarinen myöntääkin MTV3 Hiihtotähdet blogissa, että viime kausi ilman valmentajaa oli raskas ja vaikea ja siksi hän on päättänyt siirtyä kokeneen Reijo Jylhän valmennukseen matkalla kohti Sotshin olympialaisia.

– Vaikken tässä erittelekään viime kauden oppeja sen tarkemmin, niin yksi henkisesti rasittava tekijä on ollut valmentautuminen ilman valmentajaa. Siihen on tullut nyt muutosta ja minulla on nyt henkilökohtainen kokenut ja minut hyvin tunteva valmentaja jonka osaamista arvostan suuresti. Ensi kaudella Reijo Jylhä valmentaa minua kohti olympialaisia, Aino-Kaisa Saarinen kirjoittaa MTV3:n päätösblogissaan.

>> Blogi-kirjoitus kokonaisuudessaan

>> Aino-Kaisa Saarisen kotisivut

Lähde: MTV3

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit