swix rullahiihto550 90

Andersson, Burman ja Poromaa viikonlopun Visma Ski Classics -kipailuihin

Ebba Andersson on mukana viikolnopun Visma Ski Classics -kilpailuissa. Kuva: NordicFocus

Ebba Andersson on mukana viikolnopun Visma Ski Classics -kilpailuissa. Kuva: NordicFocus

Andrew Musgraven jatkoksi tulevan viikonlopun Visma Ski Classics -kilpailuihin asettuu viivalle maailmancupissa menestyneitä ruotsalaisia.

Naisten kilpailuissa nähdään kestomenestyjäksi noussut Ebba Andersson sekä Emma Ribom.

Miesten kilpailuihin starttaavat sunnuntaina ensimmäistä kertaa maailmancupin palkintopallisijoituksen napannut Jens Burman sekä kauden aikana aimo harppauksia kohti kansainvälistä kärkeä ottanut nuori William Poromaa.

– On hienoa, että maailmancupia kiertävät hiihtäjät haluavat kokeilla pitkiä matkoja, kommentoi Visma Ski Classics -sarjan johtaja David Nillsson Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:lle

Nilsson kommentoi SVT:n jutussa myös mahdollista Marit Björgenin katkoaikeita pitkillä matkoilla. Björgen hiihti Vasaloppetissa toiseksi, mutta täll kaudella häntä ei enää Visma Ski Classics -sarjan kisoissa nähdä.

– Paras on, että annamme hänelle aikaa miettiä emmekä painosta. Hän tietää mitä menestys vaatii. Hänen pitää kahden lapsen äitinä tuntea, että häneltä löytyy vaadittava aika ja energia. Luulen, että hän sai hyvän elämyksen Vasaloppetista, kommentoi Nilsson.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit