KU Swix Pro 22 550x90px

Astrid Jacobsen jatkaa hiihtouraansa ainakin Sotshin olympialaisiin

Jacobsen_intro280411Monen muun naishiihtäjän tavoin myös Norjan Astrid Jacobsen on miettinyt uransa jatkamista tänä keväänä. Nyt hän on kuitenkin päättänyt jatkaa hiihtouraansa ja Sotshin vuoden 2014 olympialaiset ovat hänen suuri tavoitteensa.

Jacobsen280411Astrid Jacobsen jatkaa hiihtouraansa ainakin Sotshin kisoihin saakka. Kuva: Hevoskuuri.fiMonen muun naishiihtäjän tavoin myös Norjan Astrid Jacobsen on miettinyt uransa jatkamista tänä keväänä. Nyt hän on kuitenkin päättänyt jatkaa hiihtouraansa ja Sotshin vuoden 2014 olympialaiset ovat hänen suuri tavoitteensa.

Astrid Jacobsen voitti Sapporon MM-kisoissa sprinttikultaa vain 20-vuotiaana, mutta sen jälkeen hän on kokenut monia vastoinkäymisiä. Hänen molemmat akillekset on leikattu ja viime kesänä hän mursi selkänsä pyöräilyonnettomuudessa. Vastoinkäymisistä huolimatta Jacobsen saavutti MM-pronssia parisprintissä kotiladuillaan Holmenkollenilla yhdessä Maiken Caspersen Fallan kanssa. Tosin hän oli kovin pettynyt siihen, ettei päässyt hiihtämään yhtään normaalimatkaa laduilla, joilla hän on hiihtänyt koko ikänsä. Siksi hän oli edelleen epävarma hyvin menneen Falunin maailmancupfinaalin jälkeen, että jatkaako hän uraansa vai ei.

Nyt Jacobsen on kuitenkin päättänyt Kristin Steiran tavoin jatkaa uraansa ainakin Sotshiin saakka. Ja hyvä niin, sillä tänä keväänä on jo niin moni naishiihtäjä lopettanut uransa. Maastohiihdon lisäksi Jacobsen tulee panostamaan myös lääketieteen opintoihinsa, joita hän tulee tulevalla kaudella suorittamaan 50 % panostuksella. Norjan maajoukkueet julkaistaan huomenna perjantaina Geilossa ja eiköhän sieltä löydy myös Astrid Jacobsenin nimi listoilta.

Lähde: Aftenposten

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit