swix rullahiihto550 90

Auklandin hurja loppusaldo: 700 kilometriä 41 tunnissa!

Ikinuori Aukland hiihti 700 kilometriä 41 tunnissa. Kuva: Magnus Östh / Wsportsmedia

Ikinuori Aukland hiihti 700 kilometriä 41 tunnissa. Kuva: Magnus Östh / Wsportsmedia

Kestävyysurheilu.fi kertoi eilen norjalaisten Team Ragde Eiendomin hiihtäjien ennätyssuorituksesta. Hurjan urakan päätteeksi Anders Auklandin loppusaldoksi kirjattiin 700 kilometriä.

Joar Thele lopetti kilometrien keräämisen eilen kello 17, kun mittarissa oli 610 kilometriä. Auklandin 700 kilometrin urakka päättyi kello 23. 700 kilometriin kului aikaa 41 tuntia.

Auklandin alkuperäinen ajatus oli hiihtää 750 kilometriä, mutta alkuyön haastavat olosuhteet saivat miehen lopettamaan aiemmin.

– Se oli hienoa. 700 km on pitkä matka. Viimeiset kaksi tuntia satoi lunta ja tuntui melkein kuin olisit seisonut paikallasi. Olin päättänyt hiihtää pidempään kuin lopulta hiihdin, mutta oli hyvä aika lopettaa urakka, kun fiilis oli vielä hyvä. Olen erittäin tyytyväinen, Aukland kommentoi suoritustaan Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle.

Team Ragde Eiendom ja Aukland keräsivät tempauksellaan yli miljoona Norjan kruunua Right to Play -hyväntekeväisyysjärjestölle.

Lue myös: Tavoitteiden mukaisilla pääharjoituksilla ja kropan kuuntelulla pärjää hyvin iäkkäämpänäkinavoitteiden mukaisilla pääharjoituksilla ja kropan kuuntelulla pärjää hyvin iäkkäämpänäkin

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit