swix rullahiihto550 90

Bolshunovilla terveysmurheita – leikkaus ja antibioottikuuri

Bolshunov joutui leikkaukseen ja antibioottikuurille. Kuva: NordicFocus

Bolshunov joutui leikkaukseen ja antibioottikuurille. Kuva: NordicFocus

Alexander Bolshunovin oli tarkoitus hiihtää viime viikon lopulla Italiassa järjestetyissä rullahiihdon MM-kilpailuissa. Venäläistähti jätti kuitenkin kilpailut väliin. Syyksi on paljastanut ientulehdus.

Bolshunovin valmentaja Juri Borodavko on kertonut venäläiselle uutistoimisto TASS:lle, että tulehtunut ien tarvitsi kirurgisen toimenpiteen. Leikkauksen jälkeen Bolshunovville nousi kuume ja hän joutui turvautumaan antibioottikuuriin.

– Antibioottikuuri kesti useita päiviä ja päätimme olla osallistumatta kilpailuihin, mutta nyt hän jatkaa jo harjoittelua täysillä, sanoo Borodavko TASS:lle.

Bolshunovin harjoituskausi ei ole ilmeisesti ollut ruusuilla tanssimista. Bolshunov kärsi alkukesästä jonkinasteisesta vammasta. TASS:n mukaan vamma sattui jo toukokuussa. Täysipainoisen harjoittelun pariin Bolshunov pääsi heinäkuun alussa.

Elokuun alussa itse Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe vakuutteli TASS:lle, että Bolshunov on toipunut vammasta, harjoittelee täysillä ja että vammat kuuluvat aika ajoin urheilijan arkeen.

-Petri Ikävalko

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit