swix rullahiihto550 90

Comelgo Loppet kutsuu suomalaishiihtäjiä Dolomiiteille

Comelgo Loppet hiihdetään Dolomiittien ainutlaatuisissa maisemissa. Kuva lähtöpaikalta. Kuva: Comelgo Loppet

Comelgo Loppet hiihdetään Dolomiittien ainutlaatuisissa maisemissa. Kuva lähtöpaikalta. Kuva: Comelgo Loppet

5.-6. tammikuuta Italian Dolomiiteilla järjestettävä Comelgo Loppet on uusi mielenkiintoinen tuttavuus suomalaisille hiihdon ystäville. Tapahtuma hiihdetään nyt viidettä kertaa Padolassa Dolomiittien upeissa maisemissa. Matkana on 30 kilometriä sekä vapaalla että perinteisellä ja reissun voi hyvin yhdistää samalla Tour de Skin seuraamiseen.

Comelgo Loppettiin ottaa osaa noin tuhat hiihtäjää ja ilmoittautuminen on avautunut tapahtuman kotisivulla. Sunnuntaina 5. tammikuuta hiihdetään vapaalla ja maanantaina 6. tammikuuta tuo 30 kilometrin mittainen upea reitti.

Tapahtumapaikka Padola di Comelico Superiore sijaitsee kahden tunnin päässä Venetsian lentokentältä Bellunon maakunnassa. Tunnin ajomatkan päässä on Cortina d'Ampezzo, joka on ollut Tour de Skin yksi näyttämöistä vuodesta 2010 lähtien. 3. tammikuuta Cortina historiallisesta keskuksesta hiihdetään Tourin 35 kilometrin mittainen etappi Toblachin hiihtokeskukseen, joten samalla avautuu mainio tilaisuus päästä seuraamaan Tour de Skin tapahtumia.

Comelgo Loppet kuuluu Master Tour Italia hiihtosarjaan ja tapahtumaan ottaa osaa lukuisat Italian hiihtohuiput Pietro Piller Cottrerin, Christian Zorzin ja Antonella Confortolan johdolla. Comelgo Loppetissa suomalaisille hiihdon ystäville avautuu hieno tilaisuus tutustua jälleen yhteen uuteen hiihtotapahtumaan Dolomiittien kauniissa vuoristomaisemissa.

>> Lisätietoja ja ilmoittautuminen kisasivuilla

 

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit