swix rullahiihto550 90

Ensimmäinen jakso uudesta podcastistä on julkaistu!

Ensimmäinen jakso uudesta "Teemu & Terhi - Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa" podcastistä on julkaistu

Ensimmäinen jakso uudesta "Teemu & Terhi - Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa" podcastistä on julkaistu

Ensimmäinen jakso uudesta "Teemu & Terhi - Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa" podcastistä on julkaistu.

"Teemu & Terhi - Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa" on uusi podcast, joka pureutuu maastohiihtoon täydellä sydämellä.Tässä uudessa viikoittaisessa podcastissa Teemu Virtanen ja Terhi Pollari keskustelevat ja käsittelevät eri aiheita hiihtoon liittyen ja teemoina ovat harjoittelu, kilpailut, välineet, ravinto ja hiihto elämäntapana. Podcastissa tullaan myös kuulemaan asiantuntijavieraita, jotka voivat olla aktiivihiihtäjiä, valmentajia tai lajin parissa tunnettuja henkilöitä.

Jokaisessa jaksossa on myös mukana Juha Mieto, joka vie kuuntelijat aikamatkalle hiihdon kultaisiin vuosiin. Mieto kertoo mitä hän ja maajoukkue tekivät 70- ja 80-luvuilla ja paljastaa myös yksityiskohtia ja tarinoita, joita suuri yleisö ei ole vielä kuullut.

Ensimmäisen jakson teemana on rullahiihto ja Teemu ja Terhi pohtivat, kuinka rullahiihdon merkitys harjoittelumuotona on kasvanut ja miettivät, miten Suomessa saataisiin kasvatettua rullahiihdon kilpailukulttuuria.

Terhi Pollari edustaa virolaista Team Nordic Jobs tallia ja hiihtää aktiivisesti kilpaa Visma Ski Classics-sarjassa, 14. viime vuoden lopputuloksissa. Teemu Virtanen on Visma Ski Classicsin sisällöntuottaja ja päätoimittaja sekä kansainvälinen selostaja. Hän on myös tunnettu ultrahiihtäjä ja entinen Guinnessin 24 tunnin hiihdon maailmanennätyksen haltija.

Kuuntele podcast:

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit