KU Swix Pro 550x90px

Eurosport tarjoaa kattavan paketin kestävyysurheilun ystäville

Group060111Hemmersbach introEurosport tarjoaa kattavan paketin kestävyysurheilusta kiinnostuneille vuoden ympäri.


Group060111HemmersbachMatti Heikkinen vetää letkaa Tour de Skillä. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusEurosport tarjoaa kattavan paketin kestävyysurheilusta kiinnostuneille vuoden ympäri. Pyöräilyn ystävät ovat kanavan jo taatusti löytäneet, onhan Eurosport näyttänyt monen vuoden ajan kaikki merkittävimmät kilpailut Peter Selinin selostamana.

Eurosportin Santeri Lähteensuo kertoo Hevoskuurille, että Eurosportia kannattaa seurata myös talvisin.

- Eurosport on ehdottomasti talviurheilun tukikohta. Näytämme kanavillamme kaikki talviurheilun maailmancupit suorana. Päällekkäisyyksien sattuessa osa tapahtumista näkyy suorana verkkopalvelussamme Eurosport Playerissa. Kestävyysurheilusta siis muun muassa maastohiihto ja ampumahiihto näkyvät kattavasti. Maastohiihtopuolen kauden kohokohta Tour de Ski näkyy Eurosportilla suorana alusta loppuun, kehuu Lähteensuo

Eurosportille maastohiihtoa selostavat Christian Selin ja Marjut Rolig. Ampumahiihdossa päävastuun selostamisesta kantaa Henry Järvinen

Kesää kohti mentäessä Eurosport tarjoaa kaikki suuret ympäriajot, klassikot ja maantiepyöräilyn MM-kisat ja lisäksi muita etappikilpailuja.

- Maratonjuoksu ja triathlon näkyvät myös mukavasti Eurosportin kanavilla vuonna 2012. Mainittakoon mm. Berliinin ja New Yorkin Maraton, jotka tuttuun tyyliin näkyvät suorana, kertoo Lähteensuo.

Eurosportin pyöräilyselostajana toimii tuttuun tyyliin Peter Selin, joka lienee yksi Suomen tunnetuimmista tv-journalisteista. Maratonien selostuksesta Eurosportlogovastaa tulevana vuonna Jukka Pelkonen.

Eurosportin tarkoista katsojaluvuista ei ole tietoa edes Eurosportilla itsellään, mutta se tavoittaa huomattavan osan suomalaisista kotitalouksista.

- Suomen osalta Eurosportin katsojalukuja ei mitata, eli emme kuuluu Finpaneliin. Jotain osviittaa antaa kuitenkin se tieto, että Eurosport löytyy maassamme tällä hetkellä n. 800 000 kotitaloudesta, valottaa Lähteensuo.

Maksulliset TV-kanavat ovat tehneet kovasti tuloaan Suomeen. Kilpailukatsojista on koventunut, mutta kuitenkaan katsojat eivät ole valmiita maksamaan ylimääräisistä kanavista. Tämä on huomattu myös Eurosportilla ja varsinaista kasvustrategiaa ei Suomen Eurosportilla ole.

- Totta puhuen suuri kasvu vaatisi melkoista asennemuutosta kuluttajissa, sillä suuri osa ei halua maksaa kanavista yhtään enempää kuin on pakko. Maksu-tv:n penetraatio on Suomessa edelleen todella alhainen. Esimerkiksi Ruotsissa ollaan asiassa huomattavasti edellä. Tulevaisuudessa kuitenkin urheiluoikeuksin hintojen hurja nousu tulee johtamaan siihen että yhä useampi urheilutapahtuma siirtyy maksukanaville. Tämä kehitys on toki jo nyt selkeästi nähtävissä, sanoo Lähteensuo

Jos Eurosport ei nyt näy, mitä kannattaa tehdä?

- Kannattaa olla yhteydessä tv-operaattoriin. Antennipuolella operaattori on useimmiten PlusTv. Kaapeliverkossa operaattoreita on useita. Suurimpia ovat DNA ja Elisa. Kaapelissa operaattorit ovat alueellisia ja ottamalla yhteyttä oman alueen operaattoriin saa Eurosportin hankittua itselleen. Satelliittiantenni on toki vaihtoehto kaikkialla ja tällöin operaattori on Canal Digital. Lisäksi verkossa tarjoamme kanaviamme Eurosport Player -palvelun kautta. Tämä onkin ehdottomasti edullisin tapa hankkia Eurosport, sillä vuoden tilaus maksaa normaalihinnalla vain 39,90€, vastaa Lähteensuo.

>>Eurosport

-Petri Ikävalko

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit