KU Swix Pro 22 550x90px

Hallitseva olympiavoittaja Haga ulkona Norjan maajoukkueesta

Ragnhild Haga ei mahdu Norjan tulevan kauden maajoukkueeseen. Kuva: NordicFocus

Ragnhild Haga ei mahdu Norjan tulevan kauden maajoukkueeseen. Kuva: NordicFocus

Naisten 10 kilometrin hallitseva olympiavoittaja Ragnhild Haga ei mahdu Norjan tulevan kauden maajoukkueeseen, mutta aikoo jatkaa uraansa kohti Pekingin olympialaisia.

Haga julkaisi tänään kiitokset maajoukkueelle yhteisistä vuosista Instagram-tilillään

Pyeonchangin olympialaisten jälkeen Hagan urakehitys taantui, mutta päättynyt kausi oli selvä askel takaisin kohti aivan terävintä huippua. Haga teki kolme hyvää hiihtoa bravuurimatkallaan vapaan kympillä; Norjan mestaruuskilpailuista hopeaa, Falunin maailmancupista neljäs sija ja Oberstdorfin MM-hiihdoista seitsemäs sija.

Haga kommentoi tarkemmin asiaa Norjan TV2:lle:

– Tuntuu raskaalta, varsinkin kun olen erittäin hyvin motivoitunut. En ymmärtänyt täysin argumentteja, kommentoi Haga ja selventää:

– He sanoivat, että tulokset voisivat riittää, mutta he haluavat enemmän sprintteritä joukkueeseen. Joukkueessa on olta sprinttereitä ja distanssihiihtäjiä, mutta tuntuu, että he keskittyvät olympialaisten alla enemmän sprinttiin.

Maajoukkuevalmentaja Ole Morten Iversen ei halunnut kommentoida valintoja ennen huomista tiedotustilaisutta, jossa tuleva maajoukkue julkistetaan kokonaisuudessaan.

-Petri Ikävalko

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit