swix rullahiihto550 90

Hiihdon seurasiirtoja: VHS, KHS ja Ski Jyväskylä vahvistuvat

Anni Kainulainen vaihtaa Vantaan Hiihtoseuraan. Kuva: Touho Häkkinen

Anni Kainulainen vaihtaa Vantaan Hiihtoseuraan. Kuva: Touho Häkkinen

Maastohiihdon seurasiirtoikkuna päättyi eilen. Vantaan Hiihtoseuran naisjoukkue vahvistuu entisestään, kun Anni Kainulainen ja Rebecca Immonen vaihtavat seuraan. Myös Kainuun Hiihtoseura ja Ski Jyväskylä saavat vahvistuksia naisten puolelle.

28-vuotias Anni Kainulainen ehti tahkoa Hämeenlinnan Hiihtoseurassa viestimenestystä lähes kymmenen vuoden ajan ennen VHS:ään siirtymistään.

– Nautin viestikisoista ja monesti olen niissä jopa parhaimmillani, joten näin kovaan ja tasaiseen naistiimiin siirtyminen tuntui luontaiselta valinnalta. Tunnen myös muita tiimin jäseniä entuudestaan ja uskon, että tiimihenkemme kantaa pitkälle tulevan talven viestikisoissa. Sininen väri edustusasuissa ja voitontahto mielessä säilyvät ensi talvenakin, kommentoi Kainulainen VHS:n tiedoteessa.

Nastovan Nasevan väreissä hiihtänyt ja nuorten sarjoissa menestystä tahkonnut Rebecca Immonen vaihtaa niin ikään VHS:ään. Ristijärven SM-hiihtojen 30 kilometrillä Immonen oli yhdeksäs.

– Tavoitteena on löytää itselle toimiva kokonaisuus, kehittyä urheilijana ja löytää omat rajat, kommentoi Immonen tiedoteessa.

VHS tiedottaa myös viime talvena 23-sarjassa hiihtäneen Mikael Rovion siirtyvän seuraan.

Johanna Ukkola Kainuun Hiihtoseuraan

Kainuun Hiihtoseura puolestaan tiedottaa viime talvena kaksi kertaa SM-hiihdoissa 10 parhaan joukkoon hiihtäneen Johanna Ukkolan siirtyvän seuraan Siilinjärven Hiihtoseurasta.

– Johanna on kovan luokan vahvistus. Pystymme nyt kokoamaan huippujoukkueen leveästä rintamasta tulevan kauden viesteihin, sanoo Olli Kainuun Hiihtoseurassa valmentajana toimiva Olli Ohtonen tiedoteessa.

Ukkola itse kommentoi siirtoaan tiedotteessa:

– Itselläni mennyt kausi oli onnistunut, ja tasaisen vahvoilla suorituksilla onnistuin SM-kilpailuissa kipuamaan molemmilla hiihtotyyleillä kymmenen parhaan joukkoon. Mahtavaa päästä mukaan KHS:n kovaan naisporukkaan Anne Kyllösen, Anni Alakosken, Anita Korvan ja Heini Hokkasen kanssa. Kilpailu viestijoukkuepaikoista tulee olemaan kova, mikä motivoi itseänikin valmistautumisessa kohti seuraavaa kautta. Siilinjärven Hiihtoseuraa ehdin edustaa 15 vuotta ja uskon, että seurasiirto tässä kohtaa antaa uudenlaista lisäpotkua tekemiseen.

Ski Jyväskylään lisää naisia

Ski Jyväskylä on kertonut Instagram-tilillään, että seura vahvistuu Sini Alusniemellä, Eevakaisa Loukusalla ja Terhi Pollarilla. Alusniemi siirtyy seuraan Ikaalisten Urheilijoista, Loukusa Siilinjärven Hiihtoseurasta ja Pollari Hämeenlinnan Hiihtoseurasta.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit