swix rullahiihto550 90

Holmström viidenneksi rullahiihtokilpailussa Östersundissa

Max Novak, Oskar Kardin ja Axel Jutterström olivat kolmen kärki Östesundissa rullahiihdetyssä OnePartnerGroup-loppetissa. Kuva: Östersund SK

Max Novak, Oskar Kardin ja Axel Jutterström olivat kolmen kärki Östesundissa rullahiihdetyssä OnePartnerGroup-loppetissa. Kuva: Östersund SK

Isac Holmström sijoittui viidenneksi sunnuntaina rullahiihdetyssä 42 kilometriä pitkässä OnePartnerGroup-loppetissa Ruotsin Östersundissa.

Kilpailun voitti kovassa kesävireessä oleva Max Novak, joka karkasi myös viikko sitten Alliansloppetin voittoon. Tällä kertaa Novak kukisti sekunnilla toiseksi hiihtäneen Oskar Kardinin ja reilulla 18 sekunnilla kolmanneksi sijoittuneen Axel Jutterströmin. Neljäs oli Viktor Brännmark.

Tshekkeliäisessä Vlatava Fund Skiteam -tallissa jatkava Isac Holmström hiihti mainiosti ja sijoittui viidenneksi. Eroa kärkeen tuli 1:50.

– Baana oli aika mäkinen. Ma Novak räjäytti kärkiporukan 20 kilometrin kohdalla. Kardin ja Jutterström lähtivät mukaan, mutta minä jäin juuri taakse. Brännmarkin kanssa yritimme ottaa kiinni kolmikkoa, mutta ei onnistunut. Maalissa aikaero ei kuitenkin ollut niin iso, joten pidimme niin vuorovedolla ilmeisesti ihan hyvä vauhtia, kertoo Holmström kilpailusta.

Kilpailu hiihdettiin Swixin kakkosvastuksen rullilla ja Holmströmin keskivauhti oli noin 25 kilometriä tunnissa.

– Saan olla tyytyväinen suoritukseen, vaikka olo ei ehkä ollut yhtä hyvä, kuin viime viikonloppuna Alliansloppetissa. Aika pienestä jäi kiinni.

Tulokset

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit