swix rullahiihto550 90

Huomisen Orsa2Levi-podcastin vieraana Astrid Øyre Slind

Visma Ski Classics-podcastsarja Orsa2Levi jatkuu huomenna juontaja Teemu Virtasen ja hänen vieraansa Astrid Øyre Slindin seurassa. Astrid oli matkalla Visma Ski Classicsin huipulle talvella 2020, kunnes epäonni iski rajusti. Trondheimiläinen Astrid on voittanut viisi etappivoittoa sarjassa ja yhteensä 23 palkintokorokepaikkaa.

Astridista tuli Visma Ski Classics-legenda, kun hän voitti La Diagonelan joulukuussa 2020 ylivoimaisella suorituksella (legendaksi tuleminen vaatii viisi etappivoittoa). Tuolloin kaikki näytti täydelliseltä, mutta sitten kohtalo puuttui asiaan. Hän onnistui olemaan vielä toisena Marcialongassa samana vuonna, mutta sen jälkeen hän on pystynyt hiihtämään vain kolme osakilpailua kahden kauden aikana. Ensin hänellä todettiin keliakia, seuraavana kesänä hän treenasi liikaa ja hänen elimistönsä oli shokissa ja viime talvi meni täysin pilalle. Podcastissa Astrid kertookin, että viime kausi oli hänelle murheiden taival.

- Olin tehnyt kaiken oikein juuri ennen edellistä kautta ja olin loistavassa kunnossa La Venostassa ja La Diagonelassa toissa talvena. Marcialonga oli vielä ihan hyvä suoritus. Sen jälkeen minulla oli paljon ongelmia vatsani kanssa Toblach-Cortina-kisan aikana. Sen jälkeen minulle kerrottiin, että minulla on keliakia ja pandemia vei sitten loppukauden. Meillä ei ollut enää kisoja Vasaloppetin jälkeen. Toivuin vasta siihen kisaan mennessä ja olin innoissani, kun saisin taas hiihtää kilpaa, mutta kisoja ei ollut enää jäljellä. Sitten viime kesänä tunsin itseni taas aika vahvaksi ja harjoittelin kovaa, mutta treenasin liikaa. Puskin liian kovaa ja yritin tehdä rajumpia treenejä kuin koskaan ennen. Joten viime kausi meni sitten täysin puihin!

Astrid edustaa Team Kotengia, joka on nyt sulautunut Martin Johnsrud Sundyn tiimiin. Tämän uuden joukkueen tavoitteena on voittaa Pro Team-kilpailu.

- Olemme nyt iso onnellinen perhe. Tänä keväänä oli paljon edestakaista vääntämistä, koska Emilie (Fleten) ja Stian (Hoelgaard) saivat hyviä tarjouksia muilta joukkueilta ja heidän piti lähteä. Sitten meitä oli kolme hiihtäjää jäljellä joukkueessa. Martin ja Niklas (Dyrhaug) halusivat yhdistää voimavarat ja nyt olemme todella vahva tiimi, niin huoltajat kuin hiihtäjätkin. Olemme motivoituneita tekemään vahvan paluun.

Huomisessa podcastissa kuulet, millaista treeniä Astrid toteuttaa tällä hetkellä kohtaamiensa haasteiden jälkeen. Hän kertoo myös lapsuudestaan, elämästään ja tavoitteistaan hiihtouransa jälkeen, poikaystävästään ja kotipaikastaan Trondheimistä. Orsa2Levi on saatavilla kaikilla podcast-alustoilla ja Visma Ski Classics-sivuilla.

www.vismaskiclassics.com

 

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit