KU Swix Pro 550x90px

Jämsänkosken Ilveksen Petoteamille pari uutta vahvistusta

Uudet Petoteamin jäsenet. Kuvassa vasemmalta tiimipäällikkö Mika Ström, Joni Mustonen, Janne Häkkinen ja Tapani Malmberg (seuran pj). Kuva: Jarkko Ruhanen

Uudet Petoteamin jäsenet. Kuvassa vasemmalta tiimipäällikkö Mika Ström, Joni Mustonen, Janne Häkkinen ja Tapani Malmberg (seuran pj). Kuva: Jarkko Ruhanen

Kesäkauden viimeisen Himos Uphill Run – tapahtuman yhteydessä esiteltiin uudet Jämsänkosken Ilveksen Petoteamilaiset, Muuramen Urheilijoista Petoteamiin siirtyvät Joni Mustonen ja Janne Häkkinen.

Petoteamin tiimipäällikkö Mika Ström kommentoi seurasiirtoja tuoreeltaan näin.

– Viime talvesta lähtien on mietitty teamin kokoonpanoa ja kilpailukykyä, esimerkiksi viime talven SM-kilpailuissa huomattiin, että jos on sairastapauksia, niin ns. särkymävaraa viestijoukkueessa ei oikein ole ollut. Kilpailua viestijoukkueen paikoista halutaan myös lisätä. Pitkin kesää on haettu 1-2 uutta urheilijaa teamiin ja nyt on saatu kaksi uutta miestä. Hienoa että vahvistukset löytyivät Jämsänkosken Ilveksen lähiseudulta.

Joni Mustosen kommentit tulevasta kaudesta ja Petoteamista:

- Hyvät fiilikset tällä hetkellä, tunsin jo entuudestaan teamilaisia ja nyt pääsee paremmin tutustumaan porukkaan. Kun sain kuulla, että täältä suunnalta on kiinnostusta niin hetihän nuoren kaverin mielessä alkoi pyörimään kaikenlaisia ajatuksia. Nöyrästi pitää kuitenkin tehdä omaa duunia. Tavoitteena on paikka ykkösjoukkueessa viestiin mahdollisesti jo ensi kaudella. Jos en vielä ensi kaudella onnistu murtautumaan viestiporukkaan, niin sitten tehdään vielä kovemmin duunia. Tiedän ja uskon itse, että mahdollisuudet tunkeutua viestiporukkaan on olemassa.

"Nuori mies tulee haastamaan viestiporukkaa. Näen että Jonissa on potentiaalia kehittyä ja ottaa paikka ykkösjoukkueessa viestissä, mahdollisesti jo tulevalla kaudella." – Mika Ström

Janne Häkkinen kertoili odottavansa mielenkiinnolla tulevaa kilpailukautta, niin hiihtosuunnistuksen kuin sileän kilpailujen osalta:

– Mukavaan porukkaan ollaan hyppäämässä mukaan, osa porukasta on tuttuja jo todella pitkältä aikaa. Mielenkiinnolla mukaan teamiin. Hiihtosuunnistus on edelleen päälajini. Ensi talvi on siitä hieno, että hiihtosuunnistuksen arvokilpailujen / MM-kilpailujen jälkeen saa puolitoista kuukautta valmistautua siihen, että SM-viesteissä hiihdetään mitalivauhtia. Hiihdon puolelta päällimmäinen tavoite on ottaa paikka Petoteamin ykkösjoukkueesta viestiin ja pitää huoli siitä, että mitalin tavoittelu ei jää omasta vauhdista kiinni, Häkkinen tuumii.

"Janne on paremmin tunnettu hiihtosuunnistuksen puolelta, kova tekijä siellä mutta kova tekijä myös vapaan hiihdossa. Janne tulee olemaan meille vahvistus viestissä, meillä vapaan osuudet, varsinkin viestin kolmas osuus on kaivannut vahvistusta." – Mika Ström

Himos Uphill Run 2014 – sarja päätökseen

Toukokuussa aloitetun 2014 Himos Uphill Run sarjan päätöstapahtuma juostiin 19.9. loistavassa syksyisessä kelissä. Nopeinta vauhtia miesten sarjassa piti Appro-juoksu 2.10 – Tomi Mikkonen ajalla 11:53. Alle 12 minuutin 3,3 km matkan taivalsi myös Ibai Mendia Iztueta (JKU), ajalla 11:56. Naisten nopein oli puolestaan Vaasan Hiihtäjien Anni Ruostekoski ajalla 14:36, Tarvasjoen Urheilijoiden Anne Mäkinen oli kakkonen ajalla 14:39.

>>Sarjan tulokset:

Himos Uphill Run pähkinänkuoressa:

Matkana 3,3km tietä pitkin Himoksen huipulle.
Neljä osakilpailua 23.5., 2.7., 6.8. ja 19.9.Himosuphill200914Himos Uphill Run saatiin päätökseen. Kuva: Jarkko Ruhanen


 

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit