KU Swix Pro 550x90px

Jizerska käydään vaikeissa olosuhteissa

jizerska060112 introUusi lumi ja nollakeli ovat hiihtäjien haasteena sunnuntaina käynnistyvän Ski Classics-sarjan avauskilpailussa Jizerska Padesatkassa.jizerska060112Kari ja Ahti Varis suksitesteissä. Kuva: Hevoskuuri.fiUusi lumi ja nollakeli ovat hiihtäjien haasteena sunnuntaina käynnistyvän Ski Classics-sarjan avauskilpailussa Jizerska Padesatkassa.

Team Hevoskuuri.fi käytti lauantain suksitesteihin, lepäilyyn ja tankkaukseen. Startti tapahtuu sunnuntaina kello 9:00 paikallista aikaa ja sitä ennen ohjelmassa on aamupala kello kuusi ja suksitestit kello seitsemän.

- Tällä hetkellä keli näyttää pitopohjien keliltä. Tavoitteena on hiihtää kärjen mukana niin pitkään kuin mahdollista, kommentoi Kari Varis.

Myös Jarmo Rissasen on tarkoitus lähteä kovaa liikkeelle.

- Alkupuolen nousuosuus sopii minulle ja hyvällä alulla on luodaan asetelmat kisan jatkoon, uskoo Rissanen.

Kilpailun ennakkosuosikeista Oskar Svärd jää sivuun vatsaongelmien takia. Myöskään viime vuoden Ski Classics-sarjan voittaja Seraina Boner ei ole mukana.

50 kilometriä pitkässä kilpailussa on kaksi kirimaalia. Ensimmäinen pitkän nousun päällä 9,5 kilometrissä ja jälkimmäinen 23,4 kilometrissä Jizerskan kylässä.

Profiili:

prof jiz50Jizerska Padesatkan profiili. Kuva: Ski Classics

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit