KU Swix Pro 550x90px

Jizerska Padesatka palkittiin Ski Classics -sarjan parhaana tapahtuma

Jizerska Padesatka palkittiin Visma Ski Classics -srajan parhaana tapahtumana. Kuva: Magnus Östh / Visma Ski Classics

Jizerska Padesatka palkittiin Visma Ski Classics -srajan parhaana tapahtumana. Kuva: Magnus Östh / Visma Ski Classics

Visma Ski Classics -sarja on palkinnut Tshekissä hiihdettävän Jizerska Padesatkan vuoden parhaana tapahtuma. Kahtena edellisenä vuonna tunnustuksen on pokannut Marcialonga.

Liberecin lähellä hiihdettävä Jizerska Padesatka oli vähällä peruuntua, mutta sää oli kisajärjestäjille suosiollinen kun tapahtumaviikolla lumettomaan maastoon satoi useita kymmeniä senttejä lunta. Tapahtuma keräsi ennätysosanoton ja se vietiin läpi aurinkoisessa talvisäässä.

– Olen sanaton. On todellinen kunnia saada tämä tunnustus. Ehkäpä tavallista lyhyemmän kauden ja kolmen tapahtuman peruunnuttua meillä oli parempi todennäköisyys valinnalle, kommentoi vaatimaton kilpailunjohta David Douza Ski Classics -sarjan tiedotteessa.

Douza kertoo hyvän tapahtuman salaisuudeksi vahvan organisaation.

– Meillä kaikilla on sama draivi ja intohimo kehittää ja parantaa tapahtumaamme. Haluan myös kiittää osallistujiamme, jotka luovat tapahtumaan tunnelman ja ainutlaatuisuuden. Olemme iloisia, että saamme olla mukana Ski Classics -sarjassa. Se vahvistaa brändiämme ja tämä tunnustus kertoo, että teemme asioita oikein.

Ensi talvena Jizerska Padesatka hiihdetään 14. helmikuuta.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit