swix rullahiihto550 90

Juha Lallukka yllätti kaikki

lallukka_pieni Juha Lallukka yllätti yleisön ja kilpakumppaneiden lisäksi itsensä ottamalla miesten yhdistelmähiihdon voiton Vöyrillä käydyssä SM-kilpailussa. Lallukka pysyi perinteisellä hyvin kärjen tuntumassa ja onnistui vapaalla karkaamaan vastustamattomasti voittoon.

lallukka_isoJuha Lallukka Vöyrin yhdistelmäkilpailun maalissa. Kuva: Hevoskuuri.fi

Juha Lallukka yllätti yleisön ja kilpakumppaneiden lisäksi itsensä ottamalla miesten yhdistelmä hiihdon voiton Vöyrillä käydyssä SM-kilpailussa. Lallukka pysyi perinteisellä hyvin kärjen tuntumassa ja onnistui vapaalla karkaamaan vastustamattomasti voittoon.

Neljä miestä taisteli viimeiselle kierrokselle asti himmeämmistä mitaleista. Lari Lehtoselta katsesi sauva ja Kari Varis joutui taipumaan kun noustiin viimeisen kerran Vöyrin laskettulurinteen huipulle. lopulta Sami Jauhojärvi nappasi hopean peitoten loppukirissä Tero Similän.

Perinteisen hiihto ja voitto oli Lallukalle itselleenkin yllätys. Miestä kiinnostaa erityisesti viesti ja 50 kilometriä.
-Valmitaudun MM-kisoihin kotiloissa enkä lähde korkealle. Sen sijaan hiihdän kotimaassa pari kolme kansallista kisaa, kertoi Lallukka.

Sami Jauhojärvi totesi rankan viikonlopun painaneen jo puserossa. Juhan vapaa oli tänään tosi vahvaa, kehui Jauhojärvi.
-En ole vielä aivan terävimmässä huippukunnossa, sitä lähdetään hakemaan korkealta, kertoi Jauhojärvi.

Tero Similä jännittää MM-kisavalintoja. Joka tapauksessa mies aikoo hiihtää tulevana viikolla Skandinavia cupissa Latviassa ja Virossa neljä starttia. 

Tulokset:

1. Juha Lallukka 1.13.29,9
2. Sami Jauhojärvi + 40,0
3. Tero Similä + 40,4
4. Lari Lehtonen + 44,9
5. Kari Varis + 58,8

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit