swix rullahiihto550 90

Jussi Simula hiihtovalmentajaksi Vuokattiin

Jussi Simula aloittaa valmennushommissa. Kuva Jämi 42-hiihdosta. Kuva: Teemu Ojapalo / Bullseye Photography

Jussi Simula aloittaa valmennushommissa. Kuva Jämi 42-hiihdosta. Kuva: Teemu Ojapalo / Bullseye Photography

Ex-hiihtäjän uusi työ alkaa elokuussa.

Kestävyysurheilu.fi kertoi vapunaattona Jussi Simulan hiihtouran loppumisesta. Antamassaan haastattelussa Simula kertoi etsivänsä töitä mieluiten valmennuksen parista. Kauaa ei tarvinnut odottaa, sillä Simula on valittu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian uudeksi maastohiihtovalmentajaksi.

30-vuotias Simula aloittaa uudessa työssä elokuun alussa, joten pitkään Jyväskylässä tällä hetkellä asuva hiihtäjä ei ehdi sohvalla maata uran päättymisen jälkeen.

- Eläkeläisyys jäi lyhyeksi. Mahtavaa päästä osaksi huipputiimiä, Simula kirjoitti Facebookissa.

Simula toimii syksystä lähtien maastohiihtovalmentajana lukiossa ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville. Lisäksi työnkuvaan kuuluu alueen urheiluakatemian yläkoululeiritykset Sotkamossa.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian tehtävänä on nuorten urheilijoiden harjoittelun ja opiskelun kokonaisvaltainen tukeminen. Akatemian urheilijat opiskelevat Vuokatin, Rukan ja Kajaanin oppilaitoksissa. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian toiminnalla on ollut merkitystä koko alueen urheilutoimintaan ja samalla kuntien imagoon. Toimintaa on kehitetty jatkuvasti ja kokenut Simula antaa tulevaisuudessa varmasti oman suuren panoksensa suomalaiseen ja kainuulaiseen urheilun tarinaan.

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit