KU Swix Pro 550x90px

Kaisa Mäkäräinen voittoon Polvijärvellä ja muita hiihtouutisia lyhyesti

Kaisa Mäkäinen hiihti eilen Polvijärven Kaivoshiihdoissa. Kuva: NordicFocus

Kaisa Mäkäinen hiihti eilen Polvijärven Kaivoshiihdoissa. Kuva: NordicFocus

Seuraavassa joitakin kuluneen viikon hiihtouutisia lyhyesti.

Kaisa Mäkäräinen voittoon Polvijärvellä

Kaisa Märäkäinen oli mukana torstai-iltana hiihdetyissä Polvijärven Kaivoshiihdoissa. Mäkäräinen voitti Polvijärven valaistulla ladulla hiihdetyn kolmen kilometrin vapaan kilpailun muutaman sekunnin erolla ennen Johanna Ukkolaa ja Siiri Silvennoista.
Tulokset

Ari Luusua seitsemäs Visma Ski Classcis -sarjan kokonaistilanteessa

Ari Luusua on kahden osakilpailun jälkeen seitsemäs Visma Ski Classcis -sarjan kokonaistilanteessa. Sarjaa johtaa Oskar Kardin. Niasten kokonaiskilpailussa paras suomalainen on Heli Heiskanen (13:s). Naisten sarjaa johtaa Lina Korsgren. Seuraava osakilpailu on sunnuntaina hiihdettävä suurklassikko Marcialonga.

Vuokatti Hiihto peruttu

Maaliskuun puolivälissä hiihdettävä Vuokatti Hiihto on peruttu koronapandemian takia. "Viranomaisten taholta annetut reunaehdot tapahtuman järjestämiselle ovat sellaiset, että massahiihdon kaltaisen avoimen tapahtuman järjestäminen on vallitsevassa tilanteessa täysin mahdotonta," kerrotaan Endurance Kainuun Facebook-sivuilla.

Pirkan Hiihto peruttu

Perinteikäs Niinisalosta Teivon raviradalle hiihdettävä Pirkan Hiihto on peruttu. "Voimassa olevien viranomaisrajoitusten mukaan tapahtumaa ei voida järjestää alkuperäisten suunnitelmien mukaan," kerrotaan tapahtuman verkkosivuilla. Pirkan Hiihto hiihdetään perinteisesti maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Salpausselän kisat kiinnosti TV-katsojia

Salpausselän kisat kiinnosti TV-katsojia. TV:n katsojamääriä tutkivan Finnpanelin mukaan sunnuntaina hiihdetyt viesti olivat Yle TV2:n viikon katsotuimmat ohjelmat. Miesten viestin tavoittavuus oli 1 138 000 katsojaa ja keskikatsojamäärä 883 000. Myös lauantainen miesten skiathlon tavoitti yli miljoona katsojaa.

-Petri Ikävalko

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit