KU Swix Pro 550x90px

Kläbo voittoon Norjassa ja muita hiihtouutisia lyhyesti

Johannes Hösflot Kläbo voittoon Norjassa. Kuva: NordicFocus

Johannes Hösflot Kläbo voittoon Norjassa. Kuva: NordicFocus

Seuraavassa joitakin ajankohtaisia hiihtouutisia lyhyesti.

Kläbo ja Svendsen voittoon Norjassa

Johannes Hösflot voitti miesten perinteisen sprintin Norjan Lygnassa hiihdetyssä Norgescupissa. Toinen oli Erk Valnes ja kolmas Sivert Wiig. Finaalissa olivat mukana myös PålGoldber, Aron Aakre Rystad ja Håvard Moseby.
Miesten tulokset

Naisten kilpailun voitti Anna Svendsen. Tiril Udnes Weng oli toinen ja Mathilde Myhrvold kolmas. Maiken Carpersen Falla jätettiin neljänneksi. Finaalissa hiihtivät myös Ane Applekvist Stenseth ja Ingrid Guldbradsen.
Naisten tulokset

Kalla voittoon Ruotsin Östersundissa

Charlotte Kalla kilpaili tänään toisen kerran koronaviruksesta paranemisen jälkeen. Kalla voitti Östersundissa hiihdetyn Volkswagen Cupin 15 kilometrin perinteisen yhteislähtökilpailun 23 sekunnella ennen Sofia Henrikssonia. Evelina Settlin oli kolmas. Kalla hiihtää myös sunnuntaina. Tuolloin ohjelmassa on 10 kilometriä vapaa hiihtotavalla.
Naisten tulokset

Miesten 30 kilometrin perinteisen kilpailun Östersundissa voitti Jonas Eriksson.
Miesten tulokset

Tour de Skin alku kiinnosti TV-katsojia

Finnpanelin tietojen mukaan sunnuntaista naisten 10 kilometrin kilpailua katsoi keskimäärin 724 000 katsojaa ja lauantaista miesten 15 kilometrin kilpailua keskimäärin 626 000 katsojaa. Näillä luvuilla hiihto miehitti kaksi kärkisijaa TV2:n katsotuimpien ohjelmien listalla.

Finlandia-hiihto neuvottelee

Kestävyysurheilu.fin tietojen mukaan Finlandia-hiihto neuvottelee ensi viikolla paikallisen aluehallintoviraston kanssa mahdollisuuksista järjestää tapahtuma. Lahden alueen tämän hetken suositukset ja rajoitukset yleisötilaisuuksien järjestämiseen ovat voimassa 25.1. asti.

-Petri Ikävalko

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit