swix rullahiihto550 90

Klarälvsloppet seurattavissa Kestävyysurheilu.fissä

Klarälvsloppet on seurattavissa suorana Kestävyysurheilu.fin sivuilta. Kuva: Klarälvsloppet

Klarälvsloppet on seurattavissa suorana Kestävyysurheilu.fin sivuilta. Kuva: Klarälvsloppet

Ruotsissa rullahiihdetään sunnuntaina 90 kilometriä pitkä Klarälvsloppet. Mukana on monia pitkän matkan hiihdon kärkinimiä. Teemu Virtasen englanniksi selostama netti-tv-lähetys on seurattavissa Kestävyysurheilu.fin sivuilla.

Etelä-Ruotsissa hiihdettävä tapahtuma on kesäinen vastine Vasaloppetille - matkakin on sama ja mukana on sekä huippuhiihtäjiä että kuntoilijoita. Kilpailu on samalla Visma Ski Classics Challengers -tapahtuma.

Naisten sarjassa on mukana muun muassa viime talven Vasaloppetin ja Visma Ski Classics -sarjan kokonaisvoittaja Lina Korsgren sekä pitkille matkoille vaihtanut Hanna Falk.

Miesten kilpailussa mukana ovat muun muassa kesällä Ruotsin rullahiihtokisoja hallinnut Max Novak, Vasaloppet-voittaja Andreas Nygaard, Kasper Stadaas, Stian Hoelgaard, Johannes Eklöf ja Vetle Thyli.

Viivalle asettuu myös ranskalainen pitkän matkan talli Team Nordic Experience hiihtäjinään Antoine Auger, Thomas Joly ja Arnaud Du Pasquier.

Klarälvsloppet on seurattavissa Kestävyysurheilun sivuilla sunnuntaina kello 10.00 Suomen aikaa alkaen. Lähetyksen selostaa englanniksi Teemu Virtanen.

Lähtölista

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit