swix rullahiihto550 90

Vuokatti Ski Teamin vastine

Vuokatti Ski Team viestivoittajina 2011. Kuva: Hevoskuuri.fi

Vuokatti Ski Team viestivoittajina 2011. Kuva: Hevoskuuri.fi

Petoteam eli Jämsänkosken Ilves lähti julkisesti spekuloimaan tulevan viikonlopun SM-hiihtojen 4x10km viestiä. Tässä Vuokatti Ski Teamin oikaisu/käsikirjoitus kuinka viikonloppuna asiat tulevat etenemään ja vastaavanlaiset arviot joukkueista.

Vantaan Hiihtoseura

Hyvin samoilla linjoilla Petoteamin kanssa mielipiteissä. Ankkuriksi on heittää varmasti Suomen kovin mies, mutta takamatka saattaa olla jopa isompi kuin Val di Fiemmessä. Tosin Vuokatti huomioi myös Colliander-Mononen akselin mahdollisen osuuden vaihdon keskenään. Mikäli viime vuoden tapainen lumisade ei tule häiritsemään irtiottoja on Vantaa perinteisen osuuksien jälkeen jo takamatkalla.

Kouvolan Hiihtoseura

Vuokatin veikkaus on, että Kouvolalla on tänä vuonna nuoruus ja kokemus tasapainossa. Torniolaakson hiihtocupissa hyviä kisoja hiihtäneet 18-sarjan Laurit olisivat moneen viestijoukkueeseen jopa vahvistuksia. Esimerkiksi mahdollinen aloittaja Vuorinen hävisi parhaille suomalaismiehille alle minuutin. Hiihtojärjestys lienee Vuorinen-Nousiainen-Lepistö-Varis ellei Case Veerpalun johdosta Lallukka saa pikaista starttilupaa. Kouvolan ei kestä jäädä Vuokatille avausosuudella yli kymmentä sekuntia, muuten Vuokatti menee menojaan. Miten nuorten miesten kasetti kestää?

Kuhmo-Ski

Kusti Kittilän hirmuinen hiihto sotilaiden kisoissa oli kova temppu. Juho Mikkonen voi aloitusosuudella pitää vielä itänaapurimme hyvinkin mukana, mutta kuka hiihtää toisen osuuden? Piiraisen Jussi?! Kolmannella osuudella Tino Tiilikainen tuskin huonontaa joukkueensa asetelmaa, mutta Kusti joutuu polkemaan niin pitkältä takamatkalta, että pendolino raiteelta kolme karkaa.

Ounasvaaran Hiihtoseura vai Oulun Hiihtoseura?

Petoteamin pojilla mennyt vähän lyhennykset sekaisin. OHS on Oulun Hiihtoseura, ei Ounasvaaran Hiihtoseura.. OH on paperilla jopa mitaliporukka. Ari Luusua on ollut alavireessä, mutta nyt hiihdetään Suomessa ja miesten viestiä, joten kaikkihan me ollaan oltu alavireessä. Kyllä Arvin vauhti näissä karkeloissa riittää. Loppuporukka onkin haasteellisempi. Hannu Mannisen nimeä ei löytynyt 50 km lähtölistasta vaikka on ilmoittanut sen hiihtävän. Onkohan mies estynyt tulemaan myös viestiin? Huhujen mukaan Hannu on sairastumisen takia jäämässä pois. Nuori Markus Hietanen nousee luultavasti aloittamaan viestiä. Luusua jatkaa kakkososuudella ja sitten olisi järkevintä laittaa Manninen "raastamaan" kolmososuudelle, koska vaikka Hannu onkin loppukirissä kova, menee hän hukkaan mikäli hiihto menee kyttäilyksi. Jos Hannua ei nähdä, Heikki Loukusa hiihtää kolmannen osuuden. Ankkuriksi jää silloin Morten Priks, joka on kova poika peesaamaan!

Oulun Hiihtoseura (OHS)

Kaikki miehet olleet alavireisiä? Ei asiaa mitaleille.

If Minken

Ketelä näytti vahvaa perinteistä Val di Fiemmen sprintissä ja vahvaa vapaata perinteisen kisassa Pellossa viime viikonloppuna, joten Matu ja Toni voivat hiihtää kumpaa tyyliä vaan. Juniorit täyttäkööt loput paikat.

Petoteam

Ai niin nekin on mukana... Me ei olla edes mietitty millä jengillä ne hiihtää, mutta eivät hekään meidän uutisointia hirveän tarkasti ilmeisesti seuraa. Ilmoitimme varsin selkeästi 1.4., että Hannu Koivusalo tulee hiihtämään joukkueessamme. Tässä meidän veikkaus heistä: Jelonen aloittaa. Ollut huonommassa vireessä kuin viime talvena. Luulee, että tulee aloitusosuudesta kyttäilyä - ei tule. Näin ollen Pentsinen myöhästyy junasta, ja on seuraavalla pysäkillä entistä enemmän myöhässä. Oittinen tajuaa kolmannella, että juna meni jo ja rupeaa keskittymään Hiidensalon ja Lepistön kanssa hiihtämiseen. Ankkuri Simula joutuu taipumaan Heikkiselle ja Varikselle lopussa, ja Petoteamin fanituotteet menevät alennusmyyntiin.

Tässä hieman faktaa Ilves-nimisistä joukkueista:

Jääkiekon SM-liiga: Ilves - runkosarjan viimeinen

Koutaniemiblogi Ilves

NBA: Bobcats - Itäisen konferenssin ja samalla koko liigan viimeisenä

Koutaniemiblogi Bobcats

Myös "Ilves-fanit" ovat tottuneet jäämään mitalisijoitusten ulkopuolelle: Sanna-Raipe oli neljäs

Koutaniemiblogi sanna-raipe

Lopuksi poimintoja Wikipediasta Ilveksestä

" Ilves on keskikokoinen kissaeläin. Ilveksen silmät ovat lähes samankokoiset kuin ihmisellä. Naarasilves tulee kiimaan kevättalvella, Suomen oloissa useimmiten maaliskuussa. Herättääkseen uroksen mielenkiinnon se suihkuttaa virtsaansa ympäri reviiriään ja kirkuu ja mouruaa äänekkäästi. Muihin Euroopan suurpetoihin verrattuna ilveksestä on vain vähän haittaa ihmiselle"

- Vuokatti Ski Team

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit