swix rullahiihto550 90

Kowalczyk ottaa huilitauon Sotshin olympialaisten jälkeen – jatko epävarmaa

Justyna Kowalczyk haluaa pitää taukoa Sotshin olympialaisten jälkeen. Jatkuuko ura vielä sen jälkeen, on epävarmaa. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Justyna Kowalczyk haluaa pitää taukoa Sotshin olympialaisten jälkeen. Jatkuuko ura vielä sen jälkeen, on epävarmaa. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Puolan Justyna Kowalczyk on päättänyt pitää vuoden huilitauon Sotshin olympialaisten jälkeen. Jatkuuko hiihtotähden ura vielä sen jälkeen, on tällä hetkellä epävarmaa.

Kowalczyk on jo päättänyt, että lopettaisi hiihdon huipulla Sotshin olympialaisten jälkeen.

– Minun aikani on valumassa loppua kohti. Sotshi tulee olemaan päätepysäkki, puolalainen sanoo przegladsportowy.pl:lle.

Aivan lopullinen päätös tämä ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä Kowalczyk aikoo kuitenkin tulla takaisin, sillä ensi kädessä puolalainen suunnittelee pitävän vuoden tauon hiihdosta ja tekevänsä sen jälkeen comebackin.

– Olen hiihtänyt 15 vuotta ja on aika alkaa elämään. Ensi vuoden jälkeen otan vuoden vapaata. Minulla on henkilökohtaisia suunnitelmia, joita haluan seurata, sanoo 30-vuotias Kowalczyk puolalaiselle przegladsportowy.pl:lle

Kowalczyk olisi siis itse sitä mieltä, että tulisi vielä takaisin hiihtoladuille myös Sotshin jälkeen, mutta hänen ristiriitoja herättävä valmentaja Alexander Wierietielny ei sitä usko.

– Vuoden lepotauko tarkoittaa loppua hänen uralleen. Minun pitäisi vain siirtyä eläkkeelle, hän sanoo puolalaiselle Gazeta-lehdelle.

– Hän on edelleen nuori. 30 vuotta on hyvä ikä kilpailla. Sen jälkeen kun hän otti ensimmäisen mitalinsa 2006, mitään ei ole tapahtunut. Kun hän lopettaa, niin sen jälkeen Puolalla ei ole ketään maastohiihtäjää ja se tekee minut surulliseksi, Wierietielny sanoo.

Lähde: Sweski.com

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit